Καβαλιώτικο ντέρμπι στο «Ανθή Καραγιάννη» – ΑΟΚ και Αετός υπόσχονται ένα πολύ καλό παιχνίδι

 Καβαλιώτικο ντέρμπι στο «Ανθή Καραγιάννη» – ΑΟΚ και Αετός υπόσχονται ένα πολύ καλό παιχνίδι

Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΑΟΚ ενόψει του αυριανού αγώνα ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού στο «Ανθή Καραγιάννη».

Ο Κώστας Ανυφαντάκης δε θα έχει στη διάθεση του, τον τραυματία Γιαλαμούδη και τον τιμωρημένο Παπαστεριανό.  Αντίθετα επιστρέφει ο Αλιατίδης που δεν αγωνίστηκε στην έδρα των Προσκυνητών, το περασμένο Σάββατο.  Αναφορικά με την ενδεκάδα, τερματοφύλακας θα είναι Δήμιζας, δεξιά στην άμυνα ο Ηλιάδης και αριστερά ο Λυμπεράκης. Δυο στόπερ ο Αλιατίδης και ο Σέχου.   Στη μεσαία γραμμή ο Ψάλτης και ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος.   Ο Πάλλας και ο Ξόμπλιος στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής ενώ στον κάθετο άξονα ο Βαλαβανόπουλος και ο Αδαμάκης. Στη διάθεση του Ανυφαντάκη είναι ακόμη οι: Παγκάκης, Θωμαϊδης, Μπλιός, Ντουρτμές, Κέρθι, Χατζηκυριάκου, Παυλίδης, Τσακιρίδης, Προβατίδης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι και οι φίλαθλοι του Αετού θα καθίσουν στην κερκίδα της θάλασσας.

Αετός: Με Κωνσταντινίδη, Δουμάνη στην ενδεκάδα

Με δυο σημαντικές επιστροφές θα παραταχθεί ο Αετός στο «Ανθή Καραγιάννη». Συγκεκριμένα εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα δυο πρώην παίκτες του ΑΟΚ, ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης και ο Φώτης Δουμάνης.   Ο Δημήτρης Σίτσας δεν αντιμετωπίζει οπότε ιδιαίτερα προβλήματα απουσιών. Ο Τοπαλίδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Η τετράδα στην άμυνα:  Παυλίδης, Κάπατζης, Μαυρομάτης, Κωνσταντινίδης. Στη μεσαία γραμμή ο Καραγιαννίδης, ο Φ. Τσαπέγια ενώ  η μεσοεπιθετική τετράδα θα αποτελείται από τους Δουμάνη, Ελέζι, Δούμπλατζη η Γ. Τσαπέγια και  Ευκαρπίδη η Σαββατιανό.  Θέση διεκδικεί και ο Ζαρωτιάδης.

Τι έγινε στο ματς του Α` γύρου

Ο Αετός είχε πάρει μια σπουδαία νίκη χάρη σ` ένα πολύ ωραίο γκολ του Δούμπλατζη στο 32`.  Ο ΑΟΚ είχε δοκάρι στο 74` με το Γάλλο Ρομπέρ που τώρα δεν είναι στο ρόστερ της ομάδας. Επίσης από τις δυο ομάδες πλέον έχουν φύγει το Γενάρη και λίγο πιο μπροστά οι: Στογιάνοφ, Μπαμπατζάνης, Αποστολίδης, Κεϊτά, Ζαρωτιάδης(ανήκει τώρα στον Αετό).

Ηταν το πρώτο παιχνίδι του Αετού στο Οφρύνιο στη Γ` Εθνική. Τα προηγούμενα τα είχε δώσει στο γήπεδο της Ελευθερούπολης.   Διαιτητής πάλι ήταν ο Κιγιτζή.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

 

Αετός: Τοπαλίδης, Παυλίδης, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Μαυρομάτης, Στογιάνοφ, Ελέζι 89` Ευκαρπίδης, Φ. Τσαπέγια, Δούμπλατζης 60` Μπαμπατζάνης, Δουμάνης 84` Ράνος, Αποστολίδης 72` Γ. Τσαπέγια.

ΑΟΚ: Δήμιζας, Γιαλαμούδης 46` Αδαμάκης, Λυμπεράκης 46` Μπλιός, Παπαστεριανός, Αλιατίδης, Ψάλτης, Παπαδόπουλος, Σέχου, Κεϊτά 63` Θωμαϊδης, Ρομπέρ 78` Ζαρωτιάδης, Βαλαβανόπουλος.

 

Διαβάστε επίσης