• 18 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

ΚΔΑΠ: Χρήσιμο και Δωρεάν για τους Μεγάλους!

 ΚΔΑΠ: Χρήσιμο και Δωρεάν για τους Μεγάλους!

Υπό κατασκευή και ίδρυση βρίσκεται το πρώτο ιδιωτικό ΚΔΑΠ (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) για παιδιά τυπικής ανάπτυξης 5 έως 12 ετών, με την επωνυμία «δημιουργία», στη πόλη της Καβάλας. Οι αιτήσεις για τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή των παιδιών στο ΚΔΑΠ έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται στις 28/06/19.

Τι είναι το ΚΔΑΠ;

Το ΚΔΑΠ αποτελεί έναν χώρο εκπαίδευσης στον οποίο παρέχεται και εξασφαλίζεται η απασχόληση των παιδιών, εκτός σχολικού ωραρίου, καθώς και η εξυπηρέτηση των γονέων. Λειτουργεί11 μήνες τον χρόνο καθημερινά, σε δύο βάρδιες, κατά τις απογευματινές ώρες, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο μια «ανάσα» στους γεμάτους από υποχρεώσεις σύγχρονους γονείς. Η συμμετοχή στο ΚΔΑΠ είναι ΔΩΡΕΑΝ!!για όλο το έτος μέσω του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής ζωής» που συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ (voucher).

Η δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών, η οποία αποτελεί και τον κύριο σκοπό του ΚΔΑΠ, προσφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στα ίδια τα παιδιά όσο και στους γονείς. Αρχικά, μέσω της δημιουργικής απασχόλησης ενισχύεται η κοινωνικοποίηση τους εφόσον αναπτύσσουν νέες φιλίες, μοιράζονται, συνεργάζονται, διαπραγματεύονται και μαθαίνουν να δουλεύουν ομαδικά. Επιπρόσθετα, οι διάφορες καλλιτεχνικές δραστηριότητες του ΚΔΑΠ, αναδεικνύουν τις κλίσεις ή τα ταλέντα τους, τονώνουν την αυτοπεποίθηση τους και ενισχύουν την κινητική ανάπτυξη χεριών και μυών μέσα από δραστηριότητες και παιχνίδια που σχετίζονται με τη λεπτή και αδρή κινητικότητα.

Πρωταρχικό μέλημα του ΚΔΑΠ «δημιουργία» είναι η διασκεδαστική Μάθηση! Ενδεικτικές παιδαγωγικές δραστηριότητες του ΚΔΑΠ αποτελούν τα εικαστικά, η ρομποτική, η γυμναστική για παιδιά, η φιλαναγνωσία, η συναισθηματική αγωγή, τα εργαστήρια ζωγραφικής, χειροτεχνίας, κτλ.

Αναφορικά με τον χώρο μας;

Το ΚΔΑΠ «δημιουργία» είναι ένα μεγάλο, μοντέρνο, σύγχρονο και ασφαλές Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, όπου σε αυτό τηρούνται αυστηρές τεχνικές προδιαγραφές και κανόνες υγιεινής για την ασφαλή πρόσβαση και παραμονή των παιδιών σε όλους τους χώρους του.

Η λειτουργία του ΚΔΑΠ ξεκινά με τη νέα σχολική χρονιά, ωστόσο απομένουν μόνο λίγες ημέρες για τις αιτήσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ !

Εξασφαλίστε λοιπόν, τη ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή του παιδιού σας στο ΚΔΑΠ «δημιουργία» για 11 μήνες (Σεπτέμβριο – Ιούλιο) συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση για το voucher! Επικοινωνήστε μαζί μας έως τις 25/06/19 για να κλείσετε θέση καθώς και να ενημερωθείτε για τα δικαιολογητικά και τη διαδικασία εγγραφής στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ. 2510838600 / 6944353287

Facebook: Κδαπ Καβάλας Δημιουργία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης