• 29 Μαρτίου 2024,

Κεραυνός Πέρνης: Αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Γιάννης Ψαρράς και δηλώσεις Μαλαματά

 Κεραυνός Πέρνης: Αποκτήθηκε ο τερματοφύλακας Γιάννης Ψαρράς και δηλώσεις Μαλαματά

Χθες το βράδυ η ομάδα του Κεραυνού Πέρνης προχώρησε σε μεταγραφή. Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Γιάννης Ψαρράς από την ΑΟ Φλωριάδας που πριν αγωνιζόταν στη Γ` Εθνική  με την ομάδα του Ερμή Αμυνταίου.

Είναι ένας τερματοφύλακας εξελίξιμος που ήταν βασικός και στις δυο προηγούμενες ομάδες του.

Γιάννης Μαλαματάς: «  Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου» 

Δηλώσεις για το 0-0 του Κεραυνού Πέρνης στην έδρα της ΑΕ Καλαμπακίου έκανε ο προπονητής Γιάννης Μαλαματάς που παράλληλα χαρακτήρισε ιδιαίτερο το 2018 για την ομάδα του μετά την άνοδο στη Γ` Εθνική αλλά και την πολύ καλή πορεία έως τώρα.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Είναι τελικά θετικό αποτέλεσμα το 0-0 στο Καλαμπάκι;

Απάντηση:  Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που κάνανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια μέσα σ` ένα γήπεδο που ήταν λίμνη. Δεν μπορούσε να παιχθεί ποδόσφαιρο.  Από εκεί και πέρα απειληθήκαμε στην αρχή από κάποιες στατικές φάσεις  και στο τέλος ήμασταν η ομάδα που χάσαμε 2-3 κλασσικές ευκαιρίες.    Η μια ήταν με ανοιχτή εστία και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι.  Για μένα όμως το πιο σημαντικό ήταν ότι αυτά τα παιδιά προσπαθήσανε για ένα ακόμη παιχνίδι σε μεγάλο βαθμό  μέσα στο γήπεδο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Ερώτηση: Το 2018 πάντως θα το θυμάται για την ιστορία του ο Κεραυνός Πέρνης.

Απάντηση: Σίγουρα ήταν μια σημαντική χρονιά για τον Κεραυνό Πέρνης. Εκανε πολλά πράγματα. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα βαδίζει σε σωστό δρόμο και μπορεί να κάνει ακόμη περισσότερο πράγματα στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να έχουμε και συνέχεια. Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και τη νέα χρονιά. Υπάρχουν οι δυνατότητες για κάτι καλύτερο. Το έχουν καταλάβει και τα παιδιά.

 

 

Διαβάστε επίσης