• 28 Απριλίου 2024,

Κέρδισαν Νέστος και Κεραυνός Πέρνης, τραυματίστηκε σοβαρά ο Φ. Τσαμπέγια

 Κέρδισαν Νέστος και Κεραυνός Πέρνης, τραυματίστηκε σοβαρά ο Φ. Τσαμπέγια

Μεγάλος νικητής ο Νέστος με 1-0 στο Παραλίμνιο αλλά σοβαρός τραυματισμός του Φ. Τσαμπέγια 

Με γκολ του Ν. Μελισσόπουλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 88` ο Νέστος πήρε μια μεγάλη νίκη και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Μια δίκαιη νίκη αφού το συγκρότημα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κυρίως από το 25` και μετά.   Μέχρι το 15` ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος και είχε ευκαιρίες να προηγηθεί. Τη νίκη μετρίασε ο σοβαρός τραυματισμός του Φ. Τσαμπέγια(ήταν πάλι πολύ καλός)  που μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Καβάλας  με κάταγμα στον αστράγαλο.

Στο 5` και στο 6` έχασαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους  ο Ζυγκερίδης(η πρώτη τετ α τετ) και ο Οκάν στο 10`.  Στο 13` μεγάλη ευκαιρία με τον Α. Μελισσόπουλο για το Νέστο αλλά και στο 33` με τον Φ. Τσαμπέγια όπου έσωσε το σουτ ο Σαββίδης.  Στο 60` ευκαιρία με Λιάρα και στη συνέχεια με Λαζαρίδη για το Παραλίμνιο(ενήργησε και στις δυο φάσεις σωστά ο Χαραλαμπίδης)  Στο 84` σε φάουλ του Ν.  Μελισσόπουλου που κέρδισε ο Παρουτσής  η μπάλα βρήκε το χέρι του Κ. Τριανταφύλλου. Δόθηκε πέναλτι και το 0-1 με πέναλτι του Ν. Μελισσόπουλου.

Απόλλων Παραλιμνίου: Σαββίδης, Λιάρας, Τσαούσης 73` Τάκας, Κουτσαβασίλης, Μερεσιώτης, Δέντσας, Κ. Τριανταφύλλου, Οκάν 28` λ.τ Δ. Τριανταφύλλου, Ζυγκερίδης, Καριοφύλλης 46` λ.τ Κεχαγιάς, Λαζαρίδης 65` Γκόλιας.

Νέστος:  Χαραλαμπίδης, Μαϊδανός, Αρετάς 89` Περσίδης, Ευθυμιάδης, Χούσινετς, Νύκταρης, Καθάριος, Φ. Τσαμπέγια 74` λ.τ  Ν. Μελισσόπουλος, Γ, Τσαμπέγια, Α. Μελισσόπουλος, Μπέλιτς 78` Παρουτσής.

 

Νέα επιτυχία του Κεραυνού Πέρνης με 2-1 επί του Εθνικού Σιδηροκάστρου

Ο Κεραυνός Πέρνης πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του Εθνικού Σιδηροκάστρου και είναι πλέον σε πολύ καλή μοίρα. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με πολλές μονομαχίες.

Η ομάδα της Πέρνης δεν είχε και τόσο καλή απόδοση αφού είχε και αρκετές απουσίες. Στο Β` μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν το δεύτερο- χρυσό γκολ και το κράτησαν μέχρι τέλος ενώ το πέναλτι που δόθηκε στους φιλοξενούμενους(πολύ καλύτεροι απ` ότι με τον ΑΟΚ)  ήταν έξω από την περιοχή. Το 1-0 στο 21` ο Γεωργιάδης και στο 25` με πέναλτι ο Αβράμης το 1-1. Στο 55` ο Γεωργιάδης το χρυσό γκολ για το 2-1. Η ομάδα της Πέρνης είχε καλές στιγμές ακόμη με τους Χαριτίδη, Χατζηκυριάκου, Γεωργιάδη.

Η σύνθεση του Κεραυνού.

Ρίζος, Μπαντάνης, Μπουλγούρας,  Καλτσάς, Λεγάτος, Σουκρήογλου, Τσάκωνας 82` Ασπιώτης , Γεωργιάδης,  Χαριτίδης 68` Τζιβανόπουλος, Χατζηκυριάκου 89` Σαμαράς , Κωστόπουλος 46` Χαλπέτης.

 

  • Στο ντέρμπι της Α` κατηγορίας στα Λιμενάρια: Αναγέννηση- Βύρωνας 0-0

 

Διαβάστε επίσης