• 25 Απριλίου 2024,

 Κέρδισε 2-1 ο ΑΟΚ  στο Οφρύνιο και έκανε πρόωρη Ανάσταση (φωτογραφίες)

  Κέρδισε 2-1 ο ΑΟΚ  στο Οφρύνιο και έκανε πρόωρη Ανάσταση (φωτογραφίες)

 Γράφει ο Τάσος Πατσίδης.

Ο ΑΟΚ πέρασε από μια δύσκολη έδρα με 2-1 και πάτησε κορυφή για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα μετά την ισοπαλία στη Χρυσούπολη ανάμεσα στο Νέστο και στον Απόλλωνα Παραλιμνίου . Εκανε πρόωρη Ανάσταση στη πιο κρίσιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τώρα και βάση προγράμματος είναι το πολύ μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση.

Στο Οφρύνιο το ματς  στο Α` μέρος ήταν πολύ κακό.

Στην επανάληψη είχε 3 γκολ και ευκαιρίες κυρίως από την πλευρά του ΑΟΚ που το ήθελε περισσότερο.   Τα συναισθήματα στο τέλος ήταν ανεπανάληπτα, κυρίως με το θρίλερ στο γήπεδο της Χρυσούπολης.

Στα πρώτα 45 λεπτά, δεν είδαμε ούτε μια κλασσική ευκαιρία. Το παιχνίδι μοιρασμένο χωρίς ρίσκα από τους 22 ποδοσφαιριστές.

Περισσότερο παιχνίδι κέντρου.

Στο 29` το σουτ του Μαρκόπουλου απείλησε την εστία του Κυφωνίδη ενώ στο 40` από σέντρα του Γρηγόρη Παπαδόπουλου δε βρήκε στόχο με σουτ ο Τσούτσης.

Στην επανάληψη ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 51`.

Η απάντηση του Αετού στο 66` με τον Μουδούρογλου που κρέμασε τον Δήμιζα με πλασέ για το 1-1.

Αμέσως η αντίδραση του στο 68` όταν από πάσα του Μαρκόπουλου με πλασέ από πολύ κοντά ο Γιατσβίνοβιτς έκανε το 1-2.

Στη συνέχεια και στο 73`το φάουλ του Παπαδόπουλου πέρασε λίγο άουτ  και στο 78` ο Βαλαβανόπουλου με σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Στο 86` ο Μαρκόπουλος αστόχησε από πολύ κοντά με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Αετός: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης 58` Μήττας, Κάπατζης, Κωνσταντινίδης 55` Πότσι, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Δαγκούλης 66` Σαλπιγγίδης, Γεράκης, Δουμάνης, Μουδούρογλου 80` Δουζδαμπάνης.

ΑΟΚ:  Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Τόσκας, Κασμερίδης, Κέρθι, Τσούτσης 72` Βαλαβανόπουλος, Γιατσβίνοβιτς 85` Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος 80` Γεμιστός, Μαρκόπουλος 89` Θωμαϊδης.

Ο ΑΟΚ ευχαριστεί τον Αετό για τη φιλοξενία

Η διοικούσα επιτροπή του  ΑΟΚ ευχαριστεί τη διοίκηση του Αετού Οφρυνίου για την άριστη φιλοξενία που ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

 

51′ Φοβερό σουτ του  Γρηγόρη Παπαδόπουλου και το 0-1 για τον ΑΟΚ

Διαβάστε επίσης