Κέρδισε ο Νέστος – Ισοπαλίες για Αετό και Κεραυνό

 Κέρδισε ο Νέστος – Ισοπαλίες για Αετό και Κεραυνό

Νέστος-  Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0:  Με δύναμη και πάθος

Γράφει ο Κυριάκος Καγιάς

Ο Νέστος έκανε μια σπουδαία εμφάνιση μέσα στη βροχή και σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.  Είχε πάθος, δύναμη και κατάφερε να πετύχει 2 γκολ στο β` μέρος ενώ έχασε πολλές ευκαιρίες.  Αποθεώθηκαν οι νικητές από τον κόσμο που αψήφησε τη βροχή και βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.   Η νίκη του Νέστου θα ήταν μεγαλύτερη αν ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν έπιανε τα άπιαστα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο Α` μέρος οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες στο 8` με σουτ του Γκουτσίδη που έσωσε ο τερματοφύλακας σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Καθάριος και ο Χούσινετς από πολύ κοντά αστόχησε. Στο 19` σέντρα του Γκουτσίδη πλασέ του Καθάριου η μπάλα μόλις άουτ.  Στο 24`από σέντρα του Καθάριου η μπάλα βρίσκει σε χέρι αμυντικού αλλά δεν δίνεται το πέναλτι. Στο 32` φάουλ του Γκουτσίδη πάλι λέει όχι ο Τσιντσάρης.  . Στο 35` φάουλ του Μελισσόπουλου Α κεφαλιά Μκρτσιάν άουτ και στο 39` φάουλ Καθάριου κεφαλιά Μπέλιτς εξαιρετική απόκρουση του  Τσιντσάρη.  Στο 41` φάουλ του Ν. Μελισσόπουλου ελάχιστα άουτ. Στο 47` φάουλ του Γκουτσίδη στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 60` ο Μπέλιτς κερδίζει πέναλτι από τον τερματοφύλακα. Εκτελεί ο Ν. Μελισσόπουλος το 1-0. Στο 65` φάουλ του Καθάριου καρφωτή κεφαλιά του Μπέλιτς το 2-0. Στο 71` ο Μπέλιτς λόμπα αλλά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 75` αστοχεί μόνος του ο Μπέλιτς και στο 84`  σουτ του Α. Μελισσόπουλου σώζει σε κόρνερ ο Τσιντσάρης. Κακός ο διαιτητής Γκαϊδατζής.

Συνθέσεις.

Νέστος: Αθανασίου, Παπαδόπουλος, Αρετάς, Μκρτσιάν, Χούσινετς, Ευθυμιάδης,  Καθάριος 70` Παρουτσής, Ν. Μελισσόπουλος 85` Γαβριήλ,  Μπέλιτς 77` Γ. Τσαμπέγια, Μελισσόπουλος Α, Γκουτσίδης 84` Τσελέπης.

Εθνικός Σιδηροκάστρου: Τσιντσάρης,  Τοπάλ, Πετρίδης 64` Ράτσικας, Τσιατμάς, Σαμαράς Ι 83` Βεντούζης, Σπανίδης, Νικολαϊδης 73` Σαμαράς ΙΙ,  Καραχάλιος 67 ` Μπαρούκας, Γεράκης, Τσεμπερίδης, Σαβράμης.

 


Στην εκπνοή του αγώνα τσίμπησε το βαθμό ο Αετός μέσα στον Πανσερραϊκό με 1-1

Επτάψυχος αποδείχθηκε ο Αετός αφού κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού σ` ένα παιχνίδι με λιγοστούς φίλαθλους(50 περίπου από το Οφρύνιο).  Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και μάλλον δίκαιο το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στο 31` παράλληλη σέντρα του Μουδούρογλου, πλασέ του Γ. Παυλίδη σώζει ο  Μπάρδας πάνω από τη γραμμή.

Στο 53` από πλασέ του Παπαβασιλείου η μπάλα βρίσκει αμυνόμενο και καταλήγει ελάχιστα άουτ.

Στο 67` σουτ του Πούφλη μπλοκάρει ο πολύ καλός Κυφωνίδης

Στο 79` ωραίο γκολ του Ομπόσου με συρτό διαγώνιο σουτ.

Στο 90` σουτ του Κωνσταντίνου σώζει ο Γιαννακίδης.

Στο 92` από φάουλ του Ελέζι με γυριστή κεφαλιά ο Γ. Παυλίδης το 1-1.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Πανσερραϊκός: Γιαννακίδης, Μπάρδας, Κονταξής, Καστριτσέας, Βαρδακώστας, Πούφλης, Πέτρου 84` Μπομπότας, Ζιώγας, Παπαβασιλείου 91` Βουδουρίδης, Αναστασόπουλος 46` Παπαδόπουλος, Ομπόσου.

Αετός: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης 74` Βουζουλίδης, Ν. Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Δαγκούλης 83` Σαββατιανός, Γ. Παυλίδης, Δουμάνης 64` Κωνσταντίνου, Μουδούρογλου.

 


0-0 ο Κεραυνός Πέρνης στην ΑΕ Καλαμπακίου

Θετικό κρίνεται το αποτέλεσμα για τον Κεραυνό Πέρνης αφού πάλι είχε ελλείψεις με το νεαρό Θαλασσινό να κάνει ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια στη θέση του τιμωρημένου Ρίζου.  Οι φιλοξενούμενοι είχαν στα τελευταία λεπτά δύο σημαντικές ευκαιρίες, μια με τον Χαριτίδη και μια με τον Χαλπέτη, όμως δεν βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα. Το Καλαμπάκι είχε νωρίτερα τις δικές του φάσεις μετά από εκτελέσεις κόρνερ

ΑΕ Καλαμπακίου: Κελετζής, Θεοδοσιάδης, Ντόβας, Κλόγκιρι, Τσερκέζος, Βασιλειάδης, Τζιβανάκης (65′ Σαββίδης), Μαυροβασίλης, Στάικος, Κωνσταντινίδης (65′ Κασαπίδης), Παυλίδης (58 Πέτρο).

Κεραυνός Πέρνης: Θαλασσινός, Μπαντάνης, Μπουλγκούρας, Μαρκάκης, Κίπι, Λάσπατζης, Τζιβανοπουλος (60′ Σουκρήογλου), Τσάκωνας (70′ Ασπιώτης), Χαλπέτης, Χαριτίδης, Κωστόπουλος (49′ Χατζηκυριάκου, 86 λ.τρ. Κλοκίδης).

 

Διαβάστε επίσης