• 20 Απριλίου 2024,

Κι άλλα καπάκια για καλό σκοπό

 Κι άλλα καπάκια για καλό σκοπό

Mε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο νομαρχιακός σύλλογος ΑΜΕΑ, ευχαρίστησε όλους όσους συνεχίζουν και τον βοηθούν για τη συλλογή πλαστικών καπακιών, που προωθούνται στην ανακύκλωση και τα έσοδα μία ακόμη φορά θα χρησιμοποιηθούν για αγορά αναπηρικού αμαξιδίου. Η ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Στα πλαίσια των δράσεων οι οποίες έχουν σκοπό την υποστήριξη των αδυνάτων συμπολιτών μας, στις οποίες ο σύλλογος Διασωστών Σαμαρειτών Ερυθροσταυριτών δίνει μεγάλη σημασία, ανέλαβε την περισυλλογή ποσότητας πλαστικών καπακιών την οποία και παραχώρησε στον Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Ν. Καβάλας, με σκοπό την εξεύρεση ποσού για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου.

Την διαδικασία περισυλλογής της ποσότητας πλαστικών καπακιών από τον σύλλογο Διασωστών Σαμαρειτών Ερυθροσταυριτών, ανέλαβε η νεοϊδρυθείσα εταιρία ανακύκλωσης ΡΙΚΟΣΜΟΣ, η οποία με το κατάλληλο υλικοτεχνικό προσωπικό και την ευαισθησία για το πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση αυτών των υλικών για το περιβάλλον, τα μετέφερε και τα παρέδωσε στο εργοστάσιο ανακύκλωσης. Η λειτουργία της εταιρίας ΡΙΚΟΣΜΟΣ, παραπέμπει σε πρακτικές πολιτισμένων χωρών, οι οποίες έχουν αναδείξει το ζήτημα της ανακύκλωσης ως άμεσης προτεραιότητας για την διαφύλαξη του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών τους.

 

Διαβάστε επίσης