• 20 Απριλίου 2024,

Βυζάντιο- Ορφέας 3-1: Μέτρησε το κίνητρο

 Βυζάντιο- Ορφέας 3-1: Μέτρησε το κίνητρο

Γράφει ο Τάσος Πατσίδης

Το Βυζάντιο το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και αυτό μέτρησε στο ντέρμπι του Δήμου Παγγαίου. Η ομάδα του Κοκκινόχωματος παράλληλα έκανε ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή της , στην Α` κατηγορία.  Ο Ορφέας ικανοποίησε σε μικρά διαστήματα του αγώνα ενώ είχε πολλά κενά στην άμυνα.
Στο 30` από σέντρα του Χαραλαμπίδη, ο Αλμπαν με σουτ το 1-0. Στο 49` πάλι ο Αλμπαν μέσα από την περιοχή με σουτ το 2-0. Πέτυχε 4 γκολ με ΑΕΚ και Ορφέα, στα δυο τελευταία ματς.  Ο Ορφέας μείωσε στο 90` με πλασέ του Γιαλαμή ενώ στο 94` από πάσα του Τσίλογλου, ο Σαλπιγγίδης με σουτ έκανε το 3-1. Το Βυζάντιο απείλησε στο 15` με τον Σαλπιγγίδη, στο 33` με τον Αλμπαν, στο 75` με τον Αλμπαν ενώ ο Ορφέας στο 20` με τον Καρίπογλου, στο 32` με τον Εμινίδη, στο 85` με τον Α. Χωλίδη.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.
Βυζάντιο: Κουνατίδης, Λαζαρίδης, Α. Σ Δημητριάδης 46` Α. Θ  Δημητριάδης, Μ. Μπατάκογλου. Κ. Μπατάκογλου, Ευθυμίου, Αλμπαν, Λάσκαρης, Τσίλογλου, Σαλπιγγίδης 90+ Προβατίδης, Χαραλαμπίδης 80` Τσιλιγγίρης Χ.
Ορφέας: Μπάφας, Μαυρογιάννης, Φουστέρης, Κονσταντίνι, Χωλίδης Χ 46` Σαμαρτζής, Χριστοδουλίδης, Εμινίδης, Δελής, Καρίπογλου 80` Χωλίδης Α, Γιαλαμής, Διτόπουλος 46` Βερβερίδης Η.

Διαβάστε επίσης