cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. keybank login

Κι άλλες δηλώσεις απομυθοποιούν τις συνέπειες του κορωνοϊού

 Κι άλλες δηλώσεις απομυθοποιούν τις συνέπειες του κορωνοϊού

Είναι φυσικό και στην πόλη της Καβάλας, η συζήτηση για το λεγόμενο κορωνοϊό να είναι μία καθημερινή διαδικασία σε κάθε επίπεδο στη λειτουργία της τοπικής κοινωνίας. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης φιλοξενούν συχνά πρόσωπα που κάτι περισσότερο γνωρίζουν για το θέμα, τα οποία προσπαθούν κάθε ένας με τον τρόπο του να ενημερώσουν τους συμπολίτες.

Στο ραδιόφωνο της Πρωινής μίλησε χθες ο ειδικός παθολόγος Κώστας Δημητριάδης. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου.

Ο κ. Δημητριάδης μεταφέροντας τη δική του γνώση και εμπειρία επί του θέματος δήλωσε:

«Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να επαγρυπνούμε.

Δεν χρειάζεται πανικός. Ο συγκεκριμένος ιός έχει πολύ χαμηλή θνησιμότητα. Αν έχουμε κρυολόγημα πρέπει να παραμείνουμε στην οικία μας και να επικοινωνήσουμε με τον γιατρό μας. Όποιος κρυολογήσει πρώτα πρέπει να εξεταστεί από τον γιατρό του.

Ο γιατρός θα αποφασίσει την εξέλιξη του περιστατικού. Δεν χρειάζεται με το παραμικρό να σπεύδουμε στο Νοσοκομείο. Υπάρχει ετοιμότητα  στον ιατρικό κόσμο, το γεγονός ισχύει και τοπικά. Το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί με ενημέρωση και επικοινωνία καθενός με τον γιατρό του».

Η πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κατερίνα Πετράκη επανέλαβε ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα της Καβάλας είναι προετοιμασμένο. Τόνισε την ανάγκη να τηρούνται οι ατομικοί κανόνες καθημερινής υγιεινής για κάθε έναν. Θυμήθηκε ότι μπορεί φέτος το πρόβλημα να έχει το όνομα του κορωνοϊού αλλά για ένα νοσοκομείο όπως της Καβάλας κάθε χρόνο το χειμώνα υπάρχει πάνω κάτω η ίδια διαδικασία ετοιμότητας».

 

Διαβάστε επίσης