• 25 Απριλίου 2024,

Κι άλλο σούπερ μάρκετ ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην Καβάλα!

 Κι άλλο σούπερ μάρκετ ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην Καβάλα!

Τις προσεχείς ημέρες θα ξεκινήσει τη λειτουργία του ένα ακόμη σούπερ μάρκετ, αυτήν την φορά στην Ελευθερούπολη.

Η εταιρία βρίσκεται ήδη στην Καβάλα και στον Αμυγδαλεώνα, προσπαθεί να επεκταθεί όσο περισσότερο γίνεται στον υπόλοιπο νομό. Λογικό και εύκολο για τα δεδομένα της εποχής.

Τα σούπερ μάρκετ στήριξαν τη λειτουργία των κοινωνιών στις δύσκολες μέρες οι οποίες προηγήθηκαν, επωφελήθηκαν και επωφελούνται από αυτό.

Το συγκεκριμένο κατάστημα προγραμματίζει εγκαίνια τις επόμενες ημέρες. Οι εργασίες σε ένα μεγάλο ποσοστό έχουν ολοκληρωθεί. Οι υπεύθυνοι προτίθενται να προσλάβουν προσωπικό από την περιοχή του Παγγαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένα ακόμη σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσει σε αρκετά κεντρικό σημείο της πόλης. Αναφέρεται στην εταιρία ΑΒ Βασιλόπουλος. Ο χώρος που προετοιμάζεται βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Θ. Πουλίδου και Γραβιάς (προς τη συνοικία της Παναγίας). Το ακίνητο αρχικά δεν «γεμίζει» το μάτι μιας και έχει μικρό «πρόσωπο» στο δρόμο.

Το κατάστημα ωστόσο είναι μεγάλο κι έτσι η εταιρία διευκολύνεται σε ένα ακόμη βήμα της προς το κέντρο της πόλης. Ας μη ξεχνάμε ότι μεγάλο κατάστημα της λειτουργεί με επιτυχία δίπλα στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Τα νέα των σούπερ μάρκετ συμπληρώνονται με την τμηματική ανακαίνιση που ξεκίνησε η εταιρία Μασούτης στο μεγάλο της κατάστημα στην περιοχή της Ραψάνης. Η ανακαίνιση θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί, χωρίς το κατάστημα να διακόψει τη λειτουργία του.

Η εποχή είναι τέτοια που στα νέα της αγοράς προτεραιότητα έχουν οι μεγάλες επιχειρήσεις. Συχνά τα σούπερ μάρκετ. Κι οι «μικροί» ωστόσο κάνουν τις δικές τους κινήσεις. Προετοιμάζονται. Υπό αυτές τις συνθήκες λειτούργησε πρόσφατα κατάστημα πώλησης κυρίως παγωτών, της τοπικής και παραδοσιακής στα γαλακτοκομικά προϊόντα εταιρίας Γκόγκου.

Στο κατάστημα στην κεντρική πλατεία, οδός Δοϊράνης, υπάρχουν και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα. Κατάστημα καφέ και πρωϊνού ετοιμάζεται στον πεζόδρομο της Μ. Αλεξάνδρου, κοντά στην κεντρική πλατεία. Ίδιες κινήσεις θα γίνουν κι άλλες. Όπως επίσης σε άλλες περιπτώσεις θα υπάρξουν αντίθετα νέα. Αντίθετες ενέργειες. Επιχειρήσεις που δεν θα επαναλειτουργήσουν. Αυτό το γεγονός έχει αφορμή την κρίση των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού.

 

Διαβάστε επίσης