• 16 Απριλίου 2024,

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΗ 2020

 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΗ 2020

Σε νέα φάση πέρασαν από τη Δευτέρα οι έλεγχοι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας για την τήρηση των μέτρων πρόληψης του κορωνοϊού. Ελέγχονται οι μετακινήσεις στην Καβάλα από άλλες Περιφερειακές Ενότητες. Ως χθες οι παραβάτες ήταν λίγοι, σε όλους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα. Συνωστισμός Καβαλιωτών σε πλατείες και παγκάκια ενώ χθες το πρωί ήταν γεμάτα τα τραπεζοκαθίσματα κλειστής καφετέριας στο κέντρο της πόλης!

 

Τον Αντιπεριφερειάρχη και το Δήμαρχο συνάντησαν οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων στα Πετρέλαια. Οι πολίτες προσέρχονται κανονικά στα ταμεία της ΔΕΥΑΚ, πληρώνουν τους λογαριασμούς ύδρευσης κι έτσι δημιουργούν σημαντικά έσοδα στην επιχείρηση. Συνεχίζεται στα πρατήρια του Ν. Καβάλας η μείωση των τιμών των υγρών καυσίμων, στα 68 λεπτά πωλούνταν χθες το πετρέλαιο θέρμανσης. Γραφείο τουρισμού της Φιλανδίας ακύρωσε τις εκδρομές του σε ελληνικούς προορισμούς, μεταξύ αυτών και η Θάσος. Ένα ακόμη σούπερ μάρκετ ετοιμάζεται να λειτουργήσει στην Καβάλα.

 

Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος διέψευσε χθες βράδυ τις πληροφορίες αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού στις ένοπλες δυνάμεις. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας για την επαναλειτουργία των σχολείων. Κείμενο του Χρήστου Ποτόλια αναφέρεται στο ενδεχόμενο ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΚ. Ο Θόδωρος Μουριάδης νέος πρόεδρος στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Την Τρίτη δύο άνδρες ανέλαβαν να βάψουν κατοικία στη Νέα Πέραμο αλλά επωφελήθηκαν της ευκαιρίας και έκλεψαν χρήματα και χρυσαφικά, τελικά συνελήφθησαν.

 

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση κάνουν το πρωί δάσκαλοι και νηπιαγωγοί. Με τηλεδιάσκεψη πραγματοποιείται από το ΔΙΠΑΕ Καβάλας η φετινή ευρωπαϊκή εβδομάδα. Μέχρι το τέλος του μήνα παρατείνεται η διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου. 24 άτομα θα προσλάβει η Αρχαιολογική Υπηρεσία Ν. Καβάλας. Θανάτωση αδέσποτων σκύλων στην παραλία Οφρυνίου. Λειτουργούν από χθες υπό όρους τα γήπεδα τένις έξω από το γυμναστήριο της Καλαμίτσας.

 

Διαβάστε επίσης