Κι άλλος επισκέπτης- επιχειρηματίας από την Ινδία

 Κι άλλος επισκέπτης- επιχειρηματίας από την Ινδία

Με τη βοήθεια του προέδρου της Ελληνοινδικής Εταιρίας κ. Βασιλειάδη Δημήτρη βρίσκεται στην πόλη μας ο επιχειρηματίας από την Ινδία κ. Ravinder Jeet Dariya. Πρόκειται για έναν παραγωγό ταινιών και διοργανωτή ινδικών γάμων.

Φιλοξενία Ινδού παραγωγού ταινιών

Η Δημοτική Επιχείρηση Δημωφέλεια, φιλοξενεί στην Καβάλα Ινδό επιχειρηματία, μέσω και της Ελληνοϊνδικής εταιρίας. Η γνωριμία και η συνεργασία με τον επιχειρηματία άρχισε τις προηγούμενες εβδομάδας, όταν η Δημωφέλεια του έστειλε τοι απαραίτητο υλικό, για να γνωρίσει την περιοχή. Με τη μεσολάβηση της Ελληνοϊνδικής εταιρίας, ο επιχειρηματίας βρίσκεται στην περιοχή, είναι πολύ πιθανό σήμερα να συναντήσει και τη Δήμαρχο Δ. Τσανάκα.

Η Δημωφέλεια βοηθήθηκε από επιχειρηματίες επαγγελματίες της περιοχής, για τη φιλοξενία του Ινδού, ο οποίος ασχολείται με την παραγωγή κινηματογραφικών ταινιών, πολλές από τις οποίες γυρίζει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ντόπιοι επαγγελματίες στους οποίους η Δημωφέλεια απευθύνθηκε, δέχτηκαν και τον συνόδευσαν σε περιηγήσεις σε όλο το νομό Καβάλας, ενώ το ξενοδοχείο LUCY, του προσέφερε δωρεάν διανυκτέρευση.

Υπάρχει το ενδεχόμενο ο επιχειρηματίας από την Ινδία, να επιλέξει την περιοχή μας για το βασικό επαγγελματικό του αντικείμενο, τις κινηματογραφικές ταινίες. Συγγενικό ωστόσο πρόσωπό του, διατηρεί στην Ινδία ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία τέλεσης γάμων Ινδών, στο εξωτερικό. Τέτοιοι γάμοι έγιναν ήδη με μεγάλη επιτυχία και στη Μύκονο και στην Αθήνα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο, Ινδοί που προτιμούν πολλές φορές να παντρεύονται πολλές φορές  μακριά από την χώρα τους, να επιλέξουν το Νομό Καβάλας, την πόλη μας, ή ακόμη και τη Θάσο για το συγκεκριμένο μυστήριο.

Η Δημωφέλεια δίνει μεγάλη σημασία στη γνωριμία και στην συνεργασία με τον Ινδό επιχειρηματία πιστεύοντας, ότι υπάρχει η προοπτική να επωφεληθεί, από τα επαγγελματικά του σχέδια η τοπική οικονομία.

Διαβάστε επίσης