Dark Mode Light Mode

Κίνδυνος διακοπής των ασφαλτοστρώσεων στο Ν. Καβάλας

Φωτογραφία αρχείου

Εξ αιτίας της αύξησης της τιμής των καυσίμων, κινδυνεύουν ακόμη και με διακοπή έργα ασφαλτοστρώσεων σε όλο το Νομό Καβάλας.

Η αύξηση στην τιμή της ασφάλτου είναι μεγαλύτερη από την αύξηση στην τιμή των καυσίμων κι ως τώρα υπολογίζεται σε ποσοστό άνω του 55%. Σε κίνδυνο είναι τα προσεχή έργα ασφαλτοστρώσεων τόσο και ειδικά της ΠΕ Καβάλας όσο και των Δήμων του Νομού. Ακόμη και η ασφαλτόστρωση- αποκατάσταση στο χαντάκι στο δρόμο του Παληού (έργο ΔΕΥΑΚ).

Η ασφαλτόστρωση στο γνωστό τμήμα του κόμβου Αγίου Σίλα θα ολοκληρωθεί. Χρειάζονται δύο ακόμη μέρες δουλειάς. Αρκεί να βοηθήσει ο καιρός. Επόμενες ασφαλτοστρώσεις σε Αμυγδαλεώνα, Ερατεινό, Χρυσοχώρι και Ζυγό δεν γνωρίζουμε τι τύχη θα έχουν. Είναι να γίνουν ως το Καλοκαίρι ή αρχές του Καλοκαιριού. Οι ανάδοχοι δηλώνουν ότι δουλεύουν με ζημία ακόμη κι αν υπολογίσουν υπέρ τους τη δυνατότητα αναθεώρησης.

Προηγούμενο άρθρο

Στην Ξάνθη η έδρα της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων;

Επόμενο άρθρο

Τουλάχιστον 2.000 γλάροι στην Καβάλα, πολλοί σε φάση αναπαραγωγής!