• 10 Ιουλίου 2020,

Κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ και στο Δήμο Νέστου (φωτογραφίες)

 Κινητή ομάδα του ΕΟΔΥ και στο Δήμο Νέστου (φωτογραφίες)

Μετά το Δήμο Θάσου & το Κέντρο Υγείας Πρίνου η Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ δραστηριοποιείται στο Δήμο Νέστου με σημείο αναφοράς το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

Ο Δήμος Νέστου γίνεται όλο και περισσότερο υγειονομικά ασφαλής !!

Ύστερα από το ιατρείο διαλογής COVID που μας εξασφάλισε ο Δήμος,  και από τις διάφορες δωρεές των πολιτών σε υλικό κατά τις ημέρες του lock down, έρχεται η 4η ΥΠΕ η οποία διασυνδέει τις Κινητές Ομάδες Ειδικού Σκοπού με το Δίκτυο της ΠΦΥ.

Έτσι η Χρυσούπολη αναλαμβάνει την εποπτεία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας των Κ.ΟΜ.Υ ειδικού σκοπού, και ήδη παρουσιάστηκε η πρώτη ομάδα αποτελούμενη από οδηγό, νοσηλεύτρια και το αυτοκίνητό τους.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη μέριμνα στην 4η ΥΠΕ και ιδιαίτερα στην Υποδιοικήτρια κ Χατζοπούλου Ειρήνη.

Τέλος οφείλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην φαρμακευτική εταιρεία MENARINI, για τη δωρεά ενός κλιβάνου τελευταίας τεχνολογίας, καθώς και διαφόρων σετ χειρουργικών εργαλείων για την παροχή βοήθειας  στους ασθενείς μας!!!

Τελικώς ο COVID 19 έχει ενώσει τις δυνάμεις μας για συνεργασία και αλληλεγγύη των φορέων του κράτους, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ιδιωτών, προκειμένου να βγούμε νικητές!! 

Διαβάστε επίσης