Κλάταρε το σύστημα …

 Κλάταρε το σύστημα …

Την ματιάσαμε την συνδρομητική πλατφόρμα του Αντ1 , Αντ1 plus που μεταδίδει έναντι αντιτίμου τα περισσότερα παιχνίδια του Μουντιάλ.

Η μετάδοση του πρώτου παιχνιδιού είχε πολλά προβλήματα και πολλές διακοπές που οδήγησαν τελικά την διεύθυνση του καναλιού να δώσει ελεύθερη πρόσβαση στο παιχνίδι.

Βέβαια μην τρώτε το παραμύθι των  3,30  ευρώ γιατί το κανάλι ζητά να προπληρώσουμε την συνδρομή όλου του εξαμήνου που είναι περίπου 16 ευρώ προκειμένου να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε  όλους τους αγώνες του Μουντιάλ.

Θέλεις να γίνεις συνδρομητής για 1 μήνα , όσο δηλαδή διαρκεί το Μουντιάλ αλλά θα πληρώσεις 6 !

Πάντως η ΕΤ μετά από τα  έντονα παράπονα αρκετών τηλεθεατών ότι άφησε  για πρώτη φορά ένα ιδιωτικό κανάλι να πάρει τα δικαιώματα  του Μουντιάλ απάντησε ότι στον πρώτο διαγωνισμό ήταν το κανάλι που έκανε την μεγαλύτερη προσφορά αλλά η FIFA εντελώς αιφνιδιαστικά έκανε δεύτερο διαγωνισμό δίνοντας το δικαίωμα να πάρουν μέρος και ιδιωτικά κανάλια.

Εκεί στον δεύτερο διαγωνισμό χάθηκε το Μουντιάλ για την ΕΤ που όμως έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα  για το EURO και του 2024 αλλά και του 2028.

Κάτι είναι και αυτό …

 

Εκτός από το Πάτερ Αντώνιο ύποπτος φαίνεται να είναι ο ρόλος  , σύμφωνα με αυτά που διαβάζουμε και ακούμε , και της  πρεσβυτέρας συζύγου  του που θα πρέπει επίσης να ήταν μέσα στο κόλπο.

Η αλλαγή του Δ.Σ. της Δομής θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και καιρό και σίγουρα από τότε που δημιουργήθηκαν και  οι πρώτες υποψίες για την λειτουργία της Κιβωτού.

Αποδεικνύεται  και σε αυτή την περίπτωση ότι όλοι γνωρίζανε αλλά κανείς δεν μιλούσε.

 

Λέτε μετά από αυτό το 2-1 της πρεμιέρας η Αργεντινή να μπει σε περιπέτειες ;

Είναι πολύ πιθανό γιατί δεν έχει και την σούπερ ομάδα.

Αυτή η ήττα σοκ της Αργεντινής στο πρώτο της παιχνίδι με αντίπαλο την Σαουδική Αραβία ξέρετε πόσο κόσμο έστειλε στον κουβά ;

 

Black Friday , Black Week όλα μαύρα και άραχνα.

Μήπως θα έπρεπε να την λέμε Red Friday και Red Week ;

Λέω ρε παιδιά μήπως ;

Πάντως αύριο Black Friday που κορυφώνεται η Black Week ο καιρός σε γενικές γραμμές θα είναι καλός με καλές θερμοκρασίες για την εποχή.

Είναι μεγάλη υπόθεση σίγουρα ότι δεν θα έχουμε φαινόμενα γιατί μία βροχή ήταν ικανή να χαλάσει όλα τα σχέδια των καταναλωτών για αγορές και τα όνειρα των επαγγελματιών για καλά ταμεία.

 

Υπάρχει αρκετή γκρίνια στις αγορά κυρίως από επαγγελματίες που θα θέλανε πριν την πεζοδρόμηση μέρους της Αβέρωφ αλλά και της Κασσάνδρου να υπάρξουν νέες θέσεις παρκινγκ.

Αυτές οι πεζοδρομήσεις στο πλαίσιο της ανάπλασης της πλατείας του Καπνεργάτη έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα αφού εκτός από το γεγονός ότι έχουν μειώσεις τις θέσεις παρκινγκ έχουν δυσκολέψει και την κυκλοφορία των οχημάτων (κυρίως των επαγγελματικών) στο κέντρο της πόλης.

Συμφωνούμε όλοι ότι οι σύγχρονες  Ευρωπαϊκές – τουριστικές πόλεις  κλείνουν δρόμους και φτιάχνουν πλατείες αλλά αυτές οι πόλεις έχουν και παρκινγκ που περισσεύουν.

Στην δική μας περίπτωση περισσεύουν τα αυτοκίνητα.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή δύναμη.

ΑΛΟΡΑ !

Διαβάστε επίσης