“Κλείδωσε” – Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου και παρέλαση με καλό καιρό !

 “Κλείδωσε”  – Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου και παρέλαση με καλό καιρό !

Με τον καιρό δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος αλλά όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα τριήμερο με πολύ καλές θερμοκρασίες ίσως κάτι παραπάνω από ανοιξιάτικες και έναν ήλιο να ! (σαν ανανά).

Όλοι οι μετεωρολόγοι συμφωνήσαν με τις προβλέψεις τους ότι ο καιρός μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι καλός και χαλάει μετά το τριήμερο και στις αρχές του Νοέμβρη.

Αυτό σημαίνει ότι  στην παρέλαση την Δευτέρα  δεν θα βιαστούμε να κατέβουμε πρώτοι γιατί θα φάμε μεγάλη ντάλα στην μάπα.

Παρά το γεγονός ότι για  πρώτη φορά φέτος τα σχολεία θα προηγηθούν των πολιτιστικών συλλόγων αυτό δεν πρέπει να μας αγχώνει και να μας κατεβάσει στην παραλία μία ώρα πριν την παρέλαση γιατί δεν θα την βγάλουμε.

Με αυτή την ντάλα που λένε ότι θα έχει θα ζοριστούμε.

Στην παρέλαση ένα τέταρτο πριν αφού είναι γνωστό ότι πάντα στην τελετή κατάθεσης στεφάνου στον Δημοτικό Κήπο υπάρχουν καθυστερήσεις με μεγαλύτερη την περσυνή που άγγιξε ακόμα και την μισή ώρα.

Αν λοιπόν εσείς που θέλετε μία καλή θέση κατεβείτε μία ώρα νωρίτερα και φάτε και κανά μισάωρο στην κεφάλα καθυστέρηση θα τελειώσει η παρέλαση και θα είστε τεντωμένοι.

Εδώ στο γήπεδο πήγαμε την Κυριακή να δούμε τον ΑΟΚ με την Βέροια και μετά το τέλος του αγώνα νομίζαμε από την ντάλα που φάγαμε δύο ώρες ότι είμασταν στον Μόναχο και κάναμε ποδήλατο.

Μιλάμε ότι ο ήλιος βαράει κατακούτελα και δεν χαρίζει αν και Οκτώβρης.

Για τον λόγο αυτό κάλμα και μέτρα προστασίας.

Σίγουρα κανά καπέλο ή και καμμιά ομπρέλα.

Μετά την παρέλαση αν τελικά ο καιρός είναι καλός το πρόγραμμα έχει μια γρήγροη βουτιά στην θάλασσα και μετά ένα ωραίο τσιπουράκι απο αυτά τα γνωστά επετειακά τσιπουράκια.

Δεν ξέρω γιατί αλλά ο περισσότερος κόσμος και μετά την παρέλαση της 28ης του Οκτώβρη αλλά και της 25ης του Μάρτη πάει για ουζάκι.

Το τραβάει η μέρα.

Από το προηγούμενο βράδυ καμμιά επετειακή ταινία για να μπούμε στο κλίμα και έχει ο θεός.

 

Χθες ήταν που μιλούσαμε μέσα από την σελίδα αυτή για την εποχή της “μπούκας” που φαίνεται ότι έρχεται για την χωρα μας αφού μετά τις μπούκες των Αστυνομικών στις κινηματογραφικές αίθουσες για το Joker είχαμε το μπουκάρισμα των 40 κάφρων φιλάθλων του Ολυμπιακού στο παιχνίδι Κ19 της ομάδας τους  με την αντίστοιχη της Μπάγερν με ρόπαλα και κράνη στέλνοντας στο Νοσοκομείο 10 φίλους της Μπάγερν και κάνοντας την χώρα μας για άλλη μια φορά διεθνώς ρεζίλι !

Μπράβο μας που για άλλη μια φορά οι λίγοι παίρνουν στο λαιμό τους , τους πολλούς και σχηματίζουν λάθος εικόνα για την χώρα μας.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

Διαβάστε επίσης