• 27 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα.

ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας: Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου

 ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας: Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου

Την Πέμπτη 22/02/2024, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας κ. Αχιλλέα Γερόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας (Αγγελική Δημητρακάκη, Σμάραγδος Κρεμύδας, Αντώνιος Κώστας, Θεοδώρα Καγιάννη, Γεώργιος Φιλιππίδης) και με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας (Σταυρούλα Γκουλούση, Δήμητρα Κονδύλη).

Στόχος της συνάντησης ήταν να δημιουργηθεί σύμπραξη και συνεργασία κοινωνικών φορέων (ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας και Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών – Κ3 και το Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας) και να υποβληθεί πρόταση για υλοποίηση προγράμματος υποστήριξης καρκινοπαθών και ατόμων με αναπηρία, για ολοκληρωμένες υπηρεσίες παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής, διοικητικής, οργανωτικής και νομικής υποστήριξης από ειδικούς επιστήμονες που θα απασχοληθούν για τους σκοπούς αυτούς.

Στη συνάντηση αυτή, συζητήθηκαν οι προκλήσεις αλλά και το σημαντικό έργο και οι λύσεις που παρέχει και προσφέρει ο ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας σε δημόσιους φορείς Υγείας (Νοσοκομεία, ΕΟΠΥΥ, ΕΚΑΒ, ΟΚΑΝΑ, ΚΕΦΙΑΠ) στις περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και τονίστηκε η εξαιρετική συνεργασία του ΚΟΙΣΠΕ Καβάλας με το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας εδώ και 7 χρόνια.

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Διαβάστε επίσης