• 2 Μαΐου 2024,

Κοίτα να ντύνεσαι καλά και έρχεται κρύο …

 Κοίτα να ντύνεσαι καλά και έρχεται κρύο …

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας θα είναι η πτώση της θερμοκρασίας.

Μπορεί να μην έχουμε φαινόμενα αλλά θα έχουμε κρύο σίγουρα στο ξεκίνημα της ημέρας και αργά το βράδυ.

Κάπως έτσι θα αποχαιρετήσουμε τον Οκτώβρη και θα ανοίξουμε την πόρτα του φετινού χειμώνα με τον Νοέμβριο.

Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου  που έχουμε και τις παρελάσεις  για τον εορτασμό της  Εθνικής μας  επετείου ο καιρός θα είναι σε γενικές γραμμές  καλός με αραιή συννεφιά και θερμοκρασία μέχρι τους 15 βαθμούς κελσίου.

Η απόφαση της κυβέρνησης για παρελάσεις διάρκεια μίας ώρας  θα λειτουργήσει ως «κόφτης» για   πάρα πολλά τμήματα κυρίως των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ όλοι όσοι θα κατεβούμε για να δούμε την παρέλαση την Πέμπτη θα πρέπει να φοράμε συνεχώς την μάσκα μας  ενώ οι παρελαύνοντες θα την φοράνε μόνο πριν και μετά την παρέλαση.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην μετατραπούν οι παρελάσεις αυτές σε κορονό – πάρτι όπως χαρακτήρισαν αρκετοί επιστήμονες αφήνοντας να εννοηθεί ότι η απόφαση για την κανονική τους διεξαγωγή είναι λανθασμένη.

Από την στιγμή που η κυβέρνηση θέλει να επιστρέψει η κανονικότητα σε όλες τις κοινωνικές μας δραστηριότητες πολύ καλά έκανε και αποφάσισε να γίνουν οι παρελάσεις γιατί πιθανή ματαίωση τους θα ήταν ένα πισωγύρισμα που θα μας θύμιζε τις προηγούμενες  χρονιές που ο ιός κάλπαζε και εμείς ανυπεράσπιστοι  κρυβόμασταν στα σπίτια μας για να μην τον συναντήσουμε.

Εδώ και μερικές μήνες αυτό έχει αλλάξει αφού υπάρχουν τα εμβόλια.

Ο εμβολιασμένος πλέον δεν έχει  να φοβάται τίποτα και θα ήταν άδικο να συνεχίσει να κρύβεται.

 

Τα αποτελέσματα των μεγάλων διαστημάτων εγκλεισμού μας τα προηγούμενα χρόνια λόγω κορονοϊού τα εισπράττουμε σήμερα που διαπιστώνουμε ότι ένα σωρό συνάνθρωποι μας έχουν σαλτάρει εντελώς.

Τελευταίο παράδειγμα  ο 40χρονος παλαβιάρης στη Νέα Ερυθραία  που βγήκε φόρα παρτίδα από το σπίτι του και πήγε και πυροβόλησε έναν υπάλληλο εταιρίας φυσικού αερίου  και τραυμάτισε άλλον ένα.

Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στην οδό Σκουφά ντυμένος με… στολή Σαμουράι και μετέβη στη λεωφόρο Τατοΐου, όπου βρίσκονταν οι δύο εργαζόμενοι.

Διαπληκτίστηκε μαζί τους για το κόστος του φυσικού αερίου, άρχισε να μιλά για «μαύρη μαγεία» και στη συνέχεια τράβηξε το όπλο και τους πυροβόλησε.

Αυτός ο άνθρωπος  σίγουρα δεν έγινε παλαβιάρης από τις καραντίνες αλλά οι καραντίνες αποτέλεσαν την χαριστική  σπρωξιά στο κόσμο της παράνοιας.

Όταν ο άλλος ντύνεται Τσάκι – Τσαν και βγαίνει έξω από το σπίτι του με τα χατζάρια λες και είναι πρωταγωνιστής σε ταινία του Ταραντίνο πως να μην το κάνει κάποια στιγμή και το έγκλημα ;

Φώναζε αυτό από μόνο του αλλά ποιος να ασχοληθεί ;

Και αυτοί που ασχολήθηκαν λίγο μαζί του και θέλησαν να καταγγείλουν αυτή την περίεργη συμπεριφορά του στην ΕΛ.ΑΣ φάγανε πόρτα !

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Καλημέρα και καλή συνέχεια.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης