Κομματική σύμπνοια…

 Κομματική σύμπνοια…

Από το γραφείο του βουλευτή Πασχάλη Γιαννίδη εκδόθηκε σχετικό δελτίο τύπου το οποίο μας πληροφορεί ότι με επίμονες και αγωνιώδεις προσπάθειες του εν λόγω βουλευτή και επαφές που είχε προσωπικά με τον Υπουργό Εσωτερικών, εγκρίθηκε από το Υπουργείο κονδύλι 643 ευρώ συν ΦΠΑ για την βαφή τριών στύλων φωτισμού στη συνοικία του Αγίου Λούκα μετά από σχετικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

Μια ώρα αργότερα από το γραφείο του ετέρου βουλευτή Λάζαρου Μακαρίδη εκδόθηκε δελτίο τύπου που διαψεύδει τα όσα ισχυρίζεται ο Πασχάλης Γιαννίδης και ισχυρίζεται ότι αποκλειστικά με δικές του ενέργειες εγκρίθηκε από το Υπουργείο σχετικό κονδύλι, το οποίο μάλιστα είναι 667 ευρώ συν ΦΠΑ και όχι 643 ευρώ. Στο ποσό αυτό μάλιστα συμπεριλαμβάνεται εκτός από τις εργασίες βαφής των στύλων και η αλλαγή λαμπτήρων.

Το χορό των δηλώσεων έκλεισε ο βουλευτής και υπουργός Επίθεσης  Παναγιώτης Νικολόπουλος που με δελτίο τύπου μας πληροφορεί ότι το βάψιμο των στύλων και η αλλαγή λαμπτήρων έγινε αποκλειστικά με δική του πρωτοβουλία και χρησιμοποιήθηκαν άνθρωποι και υλικά του υπουργείου του χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα σεντ.

Χθες το βράδυ οι δύο βουλευτές και ο υπουργός συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη του κόμματος τους για την σύμπνοια, την ενιαία δράση, και την ενότητα εν όψει των προσεχών εκλογών.

Θόδωρος Θεοδωρίδης

Διαβάστε επίσης