Κοπή πίτας της ΑΝ.Α.Ε.Θ. (φωτογραφίες)

 Κοπή πίτας της ΑΝ.Α.Ε.Θ. (φωτογραφίες)

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της βασιλόπιτας του κοινωνικού μας φορέα.

Στο Θεολόγο, στην καφετέρια «Ραφαήλα», παρουσία πλήθους μελών, υποστηρικτών και φίλων. Η αρχή της νέας χρονιάς σηματοδοτεί για όλους μας την έναρξη ενός καινούριου κύκλου δράσεων και ενεργειών.

Σας μεταφέρουμε τις ευχές όλων μας, αυτός ο κύκλος να ολοκληρωθεί με επιτυχία για τον καθένα σας και να πετύχετε τους στόχους που θέσατε. Μια παράκληση μόνο: Ας είναι τα έργα μας πάντα με γνώμονα τον συνάνθρωπο.

Να σκεπτόμαστε λίγο, μήπως η δράση που έχουμε στο μυαλό μας, βλάπτει με κάποιον τρόπο τον αδελφό μας; Μήπως στεναχωρήσουμε αυτούς με τους οποίους μοιραζόμαστε τούτη την ίδια κοινωνία; Ας είμαστε προσεκτικοί στις αποφάσεις μας και να είμαστε σίγουροι ότι με αυτόν τον τρόπο θα παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν καλύτερο κόσμο.

Την πίτα μας ευλόγησαν οι ιερείς μας, π. Μαυρογιάννης Νικόλαος και π. Σαρδέλης Γεώργιος, τους οποίους ευχαριστούμε εκ βαθέων καρδίας και τους ευχόμαστε «καλή δύναμη» στην επίτευξη του έργου τους.

Η ΑΝ.Α.Ε.Θ. προσπαθεί μέσα από τη δράση της να αποτελεί κοινωνικό παράδειγμα προς μίμησην και σίγουρα να αναδεικνύει αξιέπαινους ανθρώπους, υπογραμμίζοντας κάποια από τα στοιχεία που τους χαρακτηρίζουν. Τιμώμενο πρόσωπο στην φετινή μας εκδήλωση ήταν ο κ. Δημήτριος Βαριάς και η οικογένειά του.

Άνθρωποι ζεστοί, αληθινοί, που με αγάπη κρατούν αναμμένη τη φωτιά που καίει στον πυρήνα της Ελληνικής κοινωνίας: την Οικογένεια. Η 9-μελής οικογένεια του κ. Δημήτρη μόνο από τύχη δεν φτιάχτηκε. Χρειάζεται αγάπη, πολλή αγάπη, και ένα ζευγάρι αποφασισμένο να βάλει στην άκρη το «Εγώ», αντικαθιστώντας το από το «Εμείς».

Έτσι γεννήθηκε το Έθνος μας, από τέτοιους ανθρώπους που δίδαξαν με τις πράξεις τους την αυτοθυσία και ενέπνευσαν στα παιδιά όλων μας τον σωστό τρόπο σκέψης και ζωής μέσα στην οικογένεια. Απενεμήθη αναμνηστική πλακέτα και είχαμε την τιμή, την απονομή να την κάνει ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας κ. Γιάννης Πασχαλίδης.

Ανάμεσά μας και φέτος βρέθηκε ο τέως Δήμαρχος κ. Χατζηεμμανουήλ Κων/νος, αντί τῳ Δημάρχῳ ο Αντιδήμαρχος κ. Τσολάκης Σταύρος, ο δημοτικός σύμβουλος, κ. Γκάγκος Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Δ.Κ. Θεολόγου κ. Βογιατζής Νικόλαος, ο Διοικητής του Αστυνομικού σταθμού Λιμεναρίων κος Τζερτζελάς Γεώργιος, εκπρόσωποι άλλων φορέων, καθώς επίσης και πολλοί εξέχοντες και μη συμπολίτες μας, χάρη στους οποίους νοιώσαμε το αναγκαίο αγκάλιασμα -και μάλιστα ζεστό- για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους εσάς που μας στηρίζετε, ηθικά, οικονομικά και με κάθε τρόπο.

Η εκδήλωση αυτή θα ήταν αδύνατη χωρίς την αγάπη σας. Κλείνοντας, θα θέλαμε να παραθέσουμε μια φράση που χρησιμοποίησε ο κ. Χατζημανώλης, αναφερόμενος στην Πολύτεκνη Οικογένεια: “Η κοινωνία μας σήμερα, έχει ανάγκη από τέτοιους φάρους, ας μην μείνουμε στο παράδειγμα”.
Ευχαριστούμε!

Χρόνια Πολλά, Καλά & Ευλογημένα

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης