Dark Mode Light Mode

Κοπή πίτας του Συλλόγου Πελοποννησίων Ν. Καβάλας «Ο Κολοκοτρώνης»

Ο Σύλλογος Πελοποννησίων Νομού Καβάλας «Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ», πραγματοποίησε, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2026 και ώρα 12:30 μ.μ., την κοπή της βασιλόπιτας στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΕΣΠΕΡΙΑ στην Καβάλα.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατήρ Ηλίας, Εφημέριος του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Τιμίου Προδρόμου και παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δια Βίου Μάθησης και Μουσικής Εκπαίδευσης Απόστολος Μουμτζάκης, ως εκπρόσωπος του Δήμου Καβάλας, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης και Πρόνοιας Έλσα Βακιρτζή, η Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης, της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών Φωτεινή Πλιόσκα, το μέλος του ΔΣ της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας Τάσος Τεξακαλίδης, η Πρόεδρος της Θασιακής Ένωσης Αγλαΐα Τερλελέ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εβριτών Στέφανος Μιλτσακάκης, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωράφας Εύα Καζάνα, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Σοφία Τσίγκου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κηπούπολης – Καλαμίτσας Νίκος Μωυσίδης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Λουομένων ΠΑΝΑΓΙΑΣ «ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ» Χριστίνα Βαμβούρη, οι Επίτιμοι Πρόεδροι του Συλλόγου, Αγγελική Κυπαρρισιάδου και Νικόλαος Γεωργόπουλος, καθώς και πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου.

Τέλος, ευχές απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Μαρκόπουλος, ο οποίος λόγω κωλύματος, δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση. Το ΔΣ του Συλλόγου Πελοποννησίων, ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ανανεώνει το ραντεβού με τα μέλη και τους φίλους του, για αρκετές ακόμα δράσεις μέσα στη χρονιά!

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Προηγούμενο άρθρο

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Παραρτήματος Καβάλας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (φωτογραφίες)

Επόμενο άρθρο

Αυστηρά και τα δικαστήρια στις υποθέσεις οδηγών που βρέθηκαν μεθυσμένοι