• 20 Απριλίου 2024,

Κορίτσι είσαι για μια φιέστα ;

 Κορίτσι είσαι  για μια φιέστα ;

Είναι ορσιμένα κορίτσια (όπως αυτό της σημερινής μας φώτο) ότι πρέπει για φιέστες.

Για να ανεβαίνουν πάνω στην εξέδρα και υπό τον ήχο του τραγουδιού We are the champions να σηκώνουν την κούπα και κάτω οι φίλαθλοι να τα αποθεώνουν.

Πάντως το κορίτσι της σημερινής μας φώτο είναι για φιέστα νταμπλούχου.

Και πρωτάθλημα και κύπελλο και ότι άλλο σηκώνεται ….

 

Θέλω να στείλω τα ειλικρινή αισθήματα συμπάθειας στους φίλους του Νέστου στην Χρυσούπολη γιατί αυτό που ζήσανε αυτοί προχθές Κυριακή το ζήσαμε εμείς πριν από τρία χρόνια όταν στο προτελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος αγωνιζόμενοι απέναντι στον Πανσεραϊκό που ήταν πρώτος θέλαμε μόνο τους 3 βαθμούς της νίκης και τελικά χάσαμε 1-0 και κάναμε να συνέλθουμε κανά τρίμηνο.

Ένα παιχνίδι όλη η χρονιά με πολύ κόσμο στο γήπεδο αλλά με ήττα τελικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Από τις πιο ξενέρωτες ήττες στην ιστορία του ΑΟΚ μαζί με αυτήν από τον Ολυμπιακό Βόλου επί Μάκη όταν σε ένα κατάμεστο γήπεδο κυνηγούσαμε μόνο την νίκη που θα μας εξασφάλιζε για πρώτη φορά στην ιστορία μας και την έξοδο στην Ευρώπη.

Και εκείνο το παιχνίδι το χάσαμε, και εκείνο το 0-1 κάναμε κανά τρίμηνο για να το ξεπεράσουμε.

Για την ομάδα του Νέστου το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Τρίγλια και το τελικό 0-1 ήταν πολύ οδυνηρό αφού μία φοβερή προσπάθεια που έγινε όλη την χρονιά με δύο μόνο ήττες στο πρωτάθλημα είχε ένα άδοξο τέλος.

Μαχαιριά στην πλάτη , όπως έλεγε και ο φίλος μου ο Κώστας, αυτό το 0-1 στο δεύτερο παιχνίδι των μπαράζ αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Το θέμα είναι η ομάδα του Νέστου να ξεπεράσει όσο το δυνατόν γίνεται πιο γρήγορα αυτή την ήττα και να δει την επόμενη μέρα έστω και αν αυτή τον βρίσκει στην ίδια κατηγορία.

 

Τελικά και το κορίτσι του Μάη μας την έσκασε αφού φάγαμε το πρώτο 15νθήμερο του μήνα και ο καιρός δεν λέει να στρώσει.

Υπάρχει μεγάλη καιρική αστάθεια , έχουμε αρκετές βροχές και δεν ξέρω αν όλα αυτά αποτελούν και ένα μήνυμα για το φετεινό καλοκαίρι αφού όπως λέει και ο λαός μας ο σοφός

” η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται”

 

Ο υπουργός αθλητισμού ο Βασιελιάδης πέρασε την αναδιάρθρωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος και όπως όλα δείχνουν ο ΑΟΚ θα αγωνίζεται την νέα χρονιά στην νέα Γ’ Εθνική η οποία θα έχει και κάποια έσοδα για τις ομάδες από τηλεοπτικά δικαιώματα.

Σύμφωνα με την  αναδιάρθρωση αυτή θα έχουμε τρείς επαγγελματικές κατηγορίες την Super League , την Super League 2 και την Football League στην οποία θα αγωνίζεται και ο αγαπημένος μας ο ΑΟΚ ενώ τέλος η σημερινή τρίτη Εθνική θα γίνει περιφερειακό πρωτάθλημα δηλαδή η παλιά Δ Έθνική.

Από την στιγμή που ο ΑΟΚ έφυγε από αυτή την κατηγορία αλλάζει και ο χάρτης και στην Καβάλα όσο αφορά την νέα Δ’ Εθνική.

 

Αυτά τα λίγα και για σήμερα.

Να είστε καλά και να παιρνάτε καλύτερα μέχρι και αύριο που θα τα ξαναπούμε.

Ο καιρός εκτός από ασταθής παραμένει ύποπτος και ύπουλος για αυτό χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση.

Ας ελπίσουμε οτι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι καλός και θα μας επιτρέψει να υλοποιήσουμε τα σχέδια μας.

με το 1 με το 2 με το 3 :

ΑΛΟΡΑ !

 

Διαβάστε επίσης