• 19 Μαΐου 2024,

«Κόσμημα ο Παύλος Δερμιτζάκης»

 «Κόσμημα ο Παύλος Δερμιτζάκης»

Η αξιέπαινη ενέργεια του τεχνικού της Καβάλας στο παιχνίδι με την Καλαμάτα.

Λίγες μέρες μετά την ήττα από την Καβάλα, η διοίκηση της Καλαμάτας εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τον τεχνικό των “αργοναυτών”, Παύλο Δερμιτζάκη και τρεις παίκτες του συλλόγου για τη συμπαράσταση στον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Μιχάλη Κουιρικίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός δράσης για δυο μήνες. Με αφορμή αυτό φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο εμπορικός διευθυντής της “Μαύρης Θύελλας”, Κώστας Παπασταμάτης.

“Παρουσιάστηκε σήμερα από την ομάδα μας ο κ. Θεοδοσιάδης, αφού τελείωσε η συνεργασία με τον κ. Βούζα” είπε αρχικά και συνέχισε: “Είμαστε υπέρ των μετακινήσεων των οπαδών. Τύχαμε φοβερή φιλοξενία από τους ανθρώπους της Καβάλας. Ο Κουιρικίδης τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει δυο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Παύλος μας βοήθησε πολύ και στάθηκε στο πλευρό μας. Τον ευχαριστούμε και γι΄ αυτό βγάλαμε το θέμα προς τα έξω. Γιατί έτσι θα αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κόσμημα για την κατηγορία ο κ. Δερμιτζάκης”.

Για το VAR σημείωσε: “Επειδή παλιά ο μέσος όρος για έναν διαιτητή στη Σούπερ Λιγκ ήταν 3-4 χρόνια, αν είχαμε το VAR θα καθόμασταν τουλάχιστον δέκα χρόνια. Φέτος με την έλευση του VAR τα πράγματα θα είναι καλύτερα στο Πρωτάθλημα. Δεν ξέρω, όμως, όσο εξελίσσεται η τεχνολογία πόσο και τι ποδόσφαιρο θα βλέπουμε μετά”.

Πηγή : metrospor.gr

Διαβάστε επίσης