Κώστας Αντωνιάδης για τουρισμό και Μέτιο

 Κώστας Αντωνιάδης για τουρισμό και Μέτιο

Αυτήν την φορά οι δηλώσεις στην Πρωινή του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αντωνιάδη δεν είχαν θέμα τους μόνο τον τουρισμό. Ο κ. Αντωνιάδης μίλησε και για τις προσεχείς εκλογές στην Περιφέρεια, οι οποίες όπως παραδέχθηκε δεν απασχολούν τους πολίτες όσο οι δημοτικές και οι εθνικές. Ο κ. Αντωνιάδης επανέλαβε (διαψεύδοντας τις φήμες) ότι θα είναι υποψήφιος με το συνδυασμό Μέτιου. Δεν πρόκειται δηλαδή να ενδιαφερθεί για να είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στο νομό μας. Φάνηκε αισιόδοξος για την προεκλογική προσπάθεια Μέτιου αν και δεν αρνήθηκε ότι η παράταξη έχει εσωτερικά προβλήματα.

Αρχικά ο Κώστας Αντωνιάδης μίλησε για τον τουρισμό: « Κατ’ αρχήν θέλω να επαναλάβω ότι η προσπάθεια τουριστικής προβολής είναι συλλογική. Οι δήμοι αλλά και οι επαγγελματίες κάνουν κι αυτοί σημαντική δουλειά. Στα θέματα τουρισμού οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι. Θυμίζω ότι το 2017 ήταν (από τουριστικής πλευράς) η καλύτερη ως τότε χρονιά. Τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεση μας για φέτος δείχνουν ότι η Περιφέρεια ΑΜΘ πάει ακόμη καλύτερα. Συμπληρώνω τα στοιχεία των ξενοδόχων της Καβάλας, τα στοιχεία των αφίξεων στο αεροδρόμιο με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας. Αφορούν το πρώτο τρίμηνο του έτους. Επιβεβαιώνουν την καλή πορεία της Περιφέρειας μας. Στο αεροδρόμιο φέτος πέραν της αύξησης στις Καλοκαιρινές αφίξεις έχουμε πτήσεις από 21 κράτη! Συμπερασματικά θέλω να πιστεύω ότι φέτος θα πάμε καλά. Όσο για την αντίδραση των Τούρκων που ρίχνουν τις τιμές τους, θεωρώ ότι δεν θα επηρεαστούν οι αφίξεις στην ΑΜΘ των Βαλκάνιων. Ούτε φέτος, ούτε του χρόνου».

Ο κ. Αντωνιάδης ανακοίνωσε επίσης ότι αρχές Σεπτέμβρη θα συνεδριάσει στην Κομοτηνή ο φορέας τουρισμού της Περιφέρειας προκειμένου να γίνει ένας πρώτος απολογισμός του Καλοκαιριού που τότε θα έχει τελειώσει.

Τα προεκλογικά

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων του κ. Αντωνιάδη είχε ως θέμα τις εκλογές που έρχονται. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης μεταξύ άλλων τόνισε: « Παρά τα εσωτερικά προβλήματα που λέτε ότι έχει η παράταξη Μέτιου σας θυμίζω ότι σε καμιά ψηφοφορία στο Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είχαμε πρόβλημα. Στα δύσκολα με λίγα λόγια είμαστε ενωμένοι. Το ψηφοδέλτιο που ηγείται ο κ. Μέτιος είναι ψηφοδέλτιο του αείμνηστου Παυλίδη. Στις εκλογές που θα έρθουν ο Χρήστος Μέτιος θα κάνει το δικό του ψηφοδέλτιο. Είναι αλήθεια ότι με την ευκαιρία των βουλευτικών εκλογών ο κόσμος με προτρέπει να επιδιώξω να είμαι υποψήφιος βουλευτής. Θέλω να είμαι έντιμος. Είπα και θα κρατήσω το λόγο μου. Θα είμαι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Μέτιου».

Διαβάστε επίσης