Κώστας Ανυφαντάκης: «Είμαστε νέα ομάδα με βαρύ όνομα» – Σάκης Σκουλής: « Δεν περιμέναμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι»

 Κώστας Ανυφαντάκης: «Είμαστε νέα ομάδα με βαρύ όνομα»  – Σάκης Σκουλής: « Δεν περιμέναμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι»

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Κώστας Ανυφαντάκης μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα, στη συνέντευξη τύπου. Ο Σάκης Σκουλής τόνισε ότι η ομάδα του βγάζει δύσκολο πρόγραμμα.

Αναλυτικά είπαν οι δυο προπονητές

Κώστας Ανυφαντάκης: «   Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και την προσπάθεια.  Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε κάθε προπόνηση. Εχουμε μια ομάδα  η οποία πιστεύω ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Εχουμε ανάγκη από δουλειά για να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είμαστε μια νέα ομάδα με βαρύ όνομα. Κερδίσαμε δίκαια μια ομάδα που προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή συνέχεια στο φίλο μου, Σάκη και στη Δόξα». Το  μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι».

Σάκης Σκουλής: « Ήρθαμε  να παίξουμε μια μία ομάδα που όπως λέει το σκορ ήταν καλύτερη από μας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Εμείς δεν περιμέναμε από αυτό το παιχνίδι να πάρουμε κάτι. Νομίζω ότι δεν δικαιούμασταν και κάτι. Μπήκαμε πολύ χαλαρά στο παιχνίδι. Είμαστε μια άπειρη ομάδα που πληρώνουμε όλα τα λάθη μας. Σίγουρα μετά το 2-0 φάγαμε πολύ εύκολα γκολ. Προσπαθήσαμε να βγούμε μπροστά, βάλαμε φορ στην ομάδα για να μπορέσουμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι.  Δεχθήκαμε αλλά δυο γκολ κυρίως από την απειρία μας. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στον Κ. Ανυφαντάκη. Θα προσπαθήσουμε για την παραμονή. Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Τα υπόλοιπα παιχνίδια είναι στα μέτρα μας».

 

Διαβάστε επίσης