• 16 Απριλίου 2024,

Κώστας Ανυφαντάκης: « Στηρίζω τους παίκτες, μην ακυρώσουμε την όλη προσπάθεια» – Δημήτρης Σίτσας: « Εφαρμόσαμε στο β` μέρος το ατού μας»

 Κώστας Ανυφαντάκης: « Στηρίζω τους παίκτες, μην ακυρώσουμε την όλη προσπάθεια» – Δημήτρης Σίτσας: «  Εφαρμόσαμε στο β` μέρος το ατού μας»

Οι  δυο προπονητές του ΑΟΚ και του Αετού Ορφανού έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα.

ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ(προπονητής ΑΟΚ): « Για μας είναι μια δύσκολη ήττα. Δεν πρέπει να ακυρώσουμε σε καμία περίπτωση την προσπάθεια που έχουν κάνει αυτά τα παιδιά όλη τη χρονιά. Ηταν ένα παιχνίδι όπου ενώ ξεκινήσαμε καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.  Δεχθήκαμε ένα πολύ εύκολο γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να διασπάσουμε μια πολύ καλά οργανωμένη άμυνα αλλά δεν τα καταφέραμε.  Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί προσπαθήσανε και έκαναν αυτό που μπορούσανε. Μας έλειψε η συγκέντρωση και η αποτελεσματικότητα. Αυτό καθόρισε το παιχνίδι. Στηρίζω τους παίκτες πάλι το ξαναλέω ότι δεν πρέπει να ακυρωθεί αυτή η προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά. Δε θα αφήσουμε αυτή η ήττα να μας χαλάσει. Θα πρέπει να συνεχίσουμε ήρεμοι και να τελειώσουμε τη σεζόν όσο πιο καλά μπορούμε».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΤΣΑΣ(προπονητής Αετού): « Σήμερα είδαμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, αντάξιο της βαθμολογικής θέσης που έχουν. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι από άποψη πάθους και δύναμης αλλά και τακτικής. Ημασταν τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο γιατί καταφέραμε και σκοράραμε πρώτοι.  Στο β` μέρος εφαρμόσαμε πάρα πολύ καλά, σχεδόν στο ακέραιο του ατού μας που είναι η γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση.  Δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να αυξήσουμε το δείκτη του σκορ. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Σε κάθε αγωνιστική επιβραβεύουν ότι αξίζουν πολλά και ότι η πορεία μας είναι άξια»

 

 

Διαβάστε επίσης