• 4 Μαΐου 2024,

Κώστας Μαρκόπουλος: « Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο»

 Κώστας Μαρκόπουλος: « Στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο»

Ο Κώστας Μαρκόπουλος ψηφίστηκε από τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που παρακολούθησαν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου σαν ο πολυτιμότερος του αγώνα.  Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην αίθουσα τύπου εκφράζοντας την πίστη για άνοδο στο τέλος του πρωταθλήματος : « Από το πρώτο λεπτό ήμασταν συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ήμασταν αποτελεσματικοί.  Πετύχαμε ευρεία νίκη ενώ δείξαμε την ομαδικότητα μας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.  Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε με τον ίδιο βαθμό δυσκολίας. Δεν υπάρχει εύκολος η δύσκολος αντίπαλός για μας. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε την άνοδο.   Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και στα επόμενα παιχνίδια, θεωρώ ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα.   Είμαστε οικογένεια μέσα στα αποδυτήρια και γενικά γύρω από την ομάδα υπάρχει ένα πολύ κλίμα».

Πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ ο Μαρκόπουλος μαζί με τον Μουδούρογλου

Ο Μαρκόπουλος παράλληλα με τα δυο γκολ που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ Κοσμίου πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ , φτάνοντας στα 12 γκολ. Ο Μουδούρογλου του Αετού Οφρυνίου πέτυχε 2 γκολ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και συγκατοικεί και αυτός με τον Μαρκόπουλο στην πρώτη θέση με 12 γκολ.

Ακολουθεί ο Παυλίδης που τώρα αγωνίζεται στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ενώ με τη φανέλα του Αετού Οφρυνίου πρόλαβε και σημείωσε 11 γκολ. ο Τσούτσης για λογαριασμό του ΑΟΚ έφτασε στα 10 γκολ με αυτό που πέτυχε την Κυριακή που μας πέρασε.

 

Διαβάστε επίσης