• 3 Μαΐου 2024,

Κώστας Μαρκόπουλος στους 93,7: « Στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε»

 Κώστας Μαρκόπουλος στους 93,7: « Στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε»

Δηλώσεις πριν από λίγο έκανε στους 93,7 ο επιθετικός του ΑΟΚ Κώστας Μαρκόπουλος.

Μίλησε για έλλειψη συγκέντρωσης στο ματς με το Νέστο, ζητώντας παράλληλα συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας για τον τρόπο που ήρθε η ήττα.

Πάντως εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο ΑΟΚ θα κόψει πρώτος το νήμα στον 1ο όμιλο της Γ` Εθνικής, τονίζοντας ότι δεν χρειάζεται να υποτιμηθεί κανένας αντίπαλος.

Αναλυτικά είπε τα εξής.

Ερώτηση: Τι έφταιξε τελικά για την ήττα στη Χρυσούπολη;

Απάντηση: Ήταν θέμα συγκέντρωσης. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι 100% σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και το πληρώσαμε ενώ ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι.  Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα που σε καμία στιγμή δεν πρέπει να χαλαρώνεις. Νομίζω πλέον έχουμε συνειδητοποιήσει τα λάθη μας και την Κυριακή θα είμαστε έτσι όπως πρέπει σ` ένα ματς με τον πρωτοπόρο που σκεφτόμαστε μόνο τους 3 βαθμούς.

Ερώτηση: Ο κόσμος ήρθε στη Χρυσούπολη αλλά έφυγε δικαιολογημένα πικραμένος

Απάντηση:  Σίγουρα και τον ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια του.  Φυσικά και καταλαβαίνουμε τη στεναχώρια του και οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη.

Ερώτηση: Ο κόσμος έχει βαρεθεί αυτή την κατηγορία, θέλουν όλοι να ξεκολλήσει ο ΑΟΚ. Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις στους φίλους της ομάδας;

Απάντηση:  Δικαιολογημένα έχει βαρεθεί.  Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας σε κάθε ματς. Στο τέλος εμείς θα χαμογελάσουμε. Πρέπει να δίνουμε όμως κάθε Κυριακή τον καλύτερο μας ευατό.  Δεν χρειάζεται να υποτιμάμαι κανέναν αντίπαλο.  Πιστεύω ότι θα τους δικαιώσουμε.

Διαβάστε επίσης