• 19 Απριλίου 2024,

Κουμπαράς και στο Βερούλειο, η ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

 Κουμπαράς και στο Βερούλειο, η ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ

Στον δύσκολο αγώνα που δίνει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ και η οικογένεια του ώστε ο μικρός αυτός μαχητής της ζωής να λάβει τη νέα – εγκεκριμένη – γονιδιακή θεραπεία που παρέχεται μόνο στην Αμερική ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει την σπάνια ασθένεια από την οποία πάσχει, νωτιαία μυϊκή ατροφία, συμμετέχει η ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Στο πλαίσιο αυτό, στον αγώνα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου 2019 στις 19:00 με τον ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΒΑΛΑΣ στο Δημοτικό Στάδιο ΚΑΒΑΛΑΣ για την 6η  αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς στο εκδοτήριο των εισιτηρίων και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Να σημειωθεί ότι χρήματα συγκεντρώνονται και από το ποδοσφαιρικό τμήμα, ακαδημια ποδοσφαιρου, παίκτες και προπονητικό τιμ, αλλά και από το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ, τα οποία μαζί και με όσα συγκεντρωθούν από τον αγώνα του Σαββάτου θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό όπου και συγκεντρώνονται χρήματα για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο το Σάββατο 19 Οκτωβρίου να δώσει μαζικό παρόν στο γήπεδο για να σταθεί στο πλευρό της ομάδας μας και να είναι ο 12ος παίκτης στην προσπάθεια για τη νίκη αλλά και να συμβάλλει με ότι ο καθένας μπορεί να διαθέσει στον αγώνα που κάνει αυτή η οικογένεια για να σώσει το παιδί της.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είναι πλέον το παιδί όλων μας και η μεγάλη «κιτρινόμαυρη » οικογένεια της ΑΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη στην τιτάνια προσπάθεια που γίνεται από τους πολίτες όλης της χώρας.

( ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ )

Διαβάστε επίσης