• 25 Απριλίου 2024,

Κριτική Χρήστου Ποτόλια σε όλους τους αντιπάλους του για τις υποσχέσεις που προεκλογικά δίνουν (φωτογραφίες)

 Κριτική Χρήστου Ποτόλια σε όλους τους αντιπάλους του για τις υποσχέσεις που προεκλογικά δίνουν (φωτογραφίες)

Άρχισε πριν από λίγο στην κεντρική πλατεία η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΚΚΕ. Κεντρική ομιλήτρια είναι η κ. Θεανώ Καπέτη, υποψήφια ευρωβουλευτής (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής). Πρώτος μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστος Ποτόλιας, στη συνέχεια ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Θόδωρος Συμεωνίδης. Στα παραλειπόμενα της εκδήλωσης το ότι την παρακολουθεί ο κ. Μάκης Παπαδόπουλος, παρέα με τον υποψήφιο του Αχιλλέα Νικολάϊδη.

 

Στην ομιλία του ο κ. Ποτόλιας αμέσως άσκησε κριτική στους άλλους υποψήφιους δημάρχους και στις υποσχέσεις που δίνουν. Ζούμε στην πόλη των ονείρων, σχολίασε όσα οι αντίπαλοι του παρουσιάζουν και προτείνουν προεκλογικά. Σύμφωνα με τον κ. Ποτόλια η επόμενη μέρα των εκλογών θα είναι δύσκολη για τους πολίτες λόγω των χαρατσιών που θα συνεχιστούν ή θα εφαρμοστούν πρώτη φορά.

Η κ. Θεανώ Καπέτη είπε στους δημοσιογράφους ότι ο λαός σε όλες τις κάλπες την Κυριακή πρέπει να στείλει μήνυμα αντίστασης και να μην υποκύψει στους εκβιασμούς που γίνονται.

Διαβάστε επίσης