Κριτική Γιάννη Εριφυλλίδη για το περιστατικό στην Παιδική Χαρά του Πάρκου

 Κριτική Γιάννη Εριφυλλίδη για το περιστατικό στην Παιδική Χαρά του Πάρκου

Δύο βασικά θέματα τοπικής επικαιρότητας σχολίασε μιλώντας στην Πρωινή, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Εριφυλλίδης.

Το περιστατικό στην παιδική χαρά του Πάρκου Φαλήρου και τον τραυματισμό μικρού παιδιού. Την μη εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης από το Δημοτικό Συμβούλιο. Πιο σοβαρό ήταν το συμβάν στην Παιδική Χαρά.

Έγινε γνωστό την ώρα της συνεδρίασης το απόγευμα της Δευτέρας. Χθες το πρωί ο κ. Εριφυλλίδης σχολίασε: « Είναι πολύ σοβαρό γεγονός. Δείχνει την εικόνα εγκατάλειψης στις Παιδικές Χαρές του Δήμου όπου προκύπτει ότι δεν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Ίδιο θέμα ασφάλειας υπάρχει και εκεί που γίνονται δημοτικά έργα. Τα θέματα αυτά έχουν συνάφεια κι ας μη φαίνεται. Ο Δήμος Καβάλας πρέπει να δει σοβαρά το πρόβλημα με τα παιχνίδια στις Παιδικές του Χαρές. Αμέσως».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Εριφυλλίδης στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έθεσε θέμα ασφάλειας των πεζών στον Άγιο Νικόλαο λόγω του έργου. Είχε αναφέρει πτώση και τραυματισμό γυναίκας. Η απάντηση που έλαβε τότε δεν τον ικανοποίησε. Ήταν απάντηση του τύπου «πρέπει να προσέχουν οι πολίτες όσο κυκλοφορούν στον Άγιο Νικόλαο».

Για τον Συμπαραστάτη του Δημότη ο κ. Εριφυλλίδης είπε στην Πρωινή:

«Δυστυχώς αν και αναμενόμενο, δεν εκλέξαμε τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης. Αυτό θα γίνει μόνο αν υπάρξει συναίνεση κι αν ο Δήμαρχος ακούσει τις απόψεις της αντιπολίτευσης.

Πρέπει να επιλέξουμε και να εκλέξουμε ένα πρόσωπο τελείως ανεξάρτητο, για να μπορεί να τον εμπιστεύεται ο πολίτης. Ο Συμπαραστάτης που θα εκλεγεί δεν θα πρέπει να έχει αναμιχθεί ως υποψήφιος ή με άλλη ιδιότητα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές. Ο Συμπαραστάτης λύνει προβλήματα και πρέπει οπωσδήποτε να εκλεγεί».

Διαβάστε επίσης