• 26 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης : «Είχαμε θέληση μέχρι το τέλος»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης : «Είχαμε θέληση μέχρι το τέλος»

Δηλώσεις για τη νίκη του Νέστου κόντρα στον Κιλκισιακό έκανε στους 93,7 ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Αναλυτικά είπε τα εξής.

Ερώτηση: Τελικά αποδείχτηκε πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τον Κιλκισιακό.

Απάντηση: Στο τελευταίο 20λεπτο παίζαμε με 5 επιθετικούς. Χάσαμε το πέναλτι, χάσαμε ευκαιρίες, είχαμε την υπεροχή αλλά η ομάδα έδειξε ότι δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το ψυχολογικό της βαριάς ήττας από τον Πανσερραϊκό. Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών προς τους εαυτούς τους. Αυτό είναι άδικο γιατί είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παλεύει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

Πρέπει να έχεις υπομονή, να είναι κοντά οι γραμμές σου, να έχεις πλάτος στο γήπεδο εκτός από δύναμη και πάθος. Αυτά δεν τα είχαμε στο πρώτο μέρος. Αλλάζαμε το πλάνο μας συνέχεια, όσο περνούσε η ώρα για να μπορέσουμε να βάλουμε το γκολ. Αυτά τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες για το λόγο ότι οι ποδοσφαιριστές υποτιμάνε τις περισσότερες φορές τον αντίπαλο. Έχει καλή ομάδα ο Κιλκισιακός. Έχει χάσει μερικά παιχνίδια κατά λάθος. Δεν είναι σάκος του μποξ. Βέβαια αυτό δεν δικαιολογεί τη δική μας εμφάνιση.

Όταν θέλεις να πρωταγωνιστήσεις δεν δικαιολογείς τέτοιες εμφανίσεις. Είναι λογικό όταν έρχεσαι από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα και έχεις καπάκι και το ρεπό να μην μπορείς να το ξεπεράσεις. Υπήρχε πάντως η θέληση των παιδιών μέχρι το 95` να πάρουνε το παιχνίδι. Κρατάμε μόνο αυτό. Συνεχίζουμε χωρίς πίεση , χωρίς άγχος.

Ερώτηση: Σε μεταγραφικό επίπεδο θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, στη μεταγραφική περίοδο που έρχεται;

Απάντηση: Κάτι θα γίνει όπως και να έχει. Βέβαια δεν είναι τόσο άμεσο. Εχουμε ένα ρόστερ αξιόλογο. Θα κοιτάξουμε να την ενισχύσουμε την ομάδα. Με ενδιαφέρουν δυο- τρεις ποδοσφαιριστές σε κάποιες συγκεκριμένες θέσεις. Πάντως δε θα τρελαθώ αν δεν κάνουμε μεταγραφές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και όσο περνάει ο καιρός δένει περισσότερο. Έχουμε μόνο ένα πολύ κακό αποτέλεσμα αλλά δεν χρειάζεται να τα ισοπεδώνουμε όλα. Προερχόμασταν από ένα σερί με πολλές νίκες.

Ερώτηση: Είχατε και μια επίσκεψη μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του κ. Τσαντίδη.

Απάντηση: Όντως ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η επίσκεψη του κ. Τσαντίδη που έκανε ένα δωράκι στην ομάδα. Μάλιστα απ` ότι είπε μετά, ο λόγος που έδωσε το πριμ δεν ήταν η νίκη αλλά το γεγονός ότι είδε μια ομάδα που προσπαθούσε μέχρι τέλος δείχνοντας ένα πολύ καλό κλίμα.

Δεν μαλώνανε οι παίκτες, δεν υπήρχε ένταση ανάμεσα στους παίκτες που ήταν ενωμένοι μέχρι το τέλος. Αυτό τον χαροποίησε συν το αποτέλεσμα που του έδωσε ώθηση. Είδε μια οικογένεια μέσα στο γήπεδο. Αν επιστρέψει αποκτά άλλη δυναμική ο Νέστος. Εγώ είμαι στο Νέστο 1, 5 χρόνο και δεν είδα άλλη τέτοια κίνηση.

Βέβαια οι άνθρωποι που έχουμε στη διοίκηση είναι πάρα πολύ αξιόλογοι. Προσπαθούν πάρα πολύ. Κοιτάζουνε η ομάδα να πληρώνετε στην ώρα της.

Είμαστε γενικά σε πολύ καλό δρόμο.

Διαβάστε επίσης