• 17 Μαΐου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «Ανταγωνιστικός με ψυχικές δυνάμεις ο Νέστος μέχρι το τέλος»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «Ανταγωνιστικός με ψυχικές δυνάμεις ο Νέστος μέχρι το τέλος»

Δηλώσεις στους 93,7 έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Μίλησε τόσο για το παιχνίδι με το Σιδηρόκαστρο, όσο και για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο της ομάδας του. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Πως ήταν το ματς μέσα στο Σιδηρόκαστρο;

Απάντηση:  Για μας ήταν ένα παιχνίδι δυο ταχυτήτων. Ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Φάνηκε ότι το μυαλό μας δεν ήταν και πολύ στο παιχνίδι.  Όσο φτάνουμε στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων υπάρχει η κόπωση στους ποδοσφαιριστές. Αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες.  Η κόπωση είναι ψυχολογική και αγωνιστική. Το ψυχολογικό είναι για μια ομάδα που ήταν για πολλές αγωνιστικές στην πρώτη θέση και βρέθηκε στη δεύτερη.  Είναι λογική η ψυχολογική κούραση στο Νέστο.  Οι ομάδες στο τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων ποτέ δεν παίζουν ποδόσφαιρο αξιώσεων.  Ολοι κοιτάνε το αποτέλεσμα και όλοι κοιτάνε να τελειώσει με το καλό η χρονιά, άσχετα αν υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα για μας. Δεν περιμένεις να δεις πολλά πράγματα παρά μόνο θέληση. Μόνο οι ομάδες που έχουν κίνητρο δίνουν το κάτι παραπάνω.   Είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε εμείς όλα τα παιχνίδια για να εξαντλήσουμε την ελάχιστη πιθανότητα που έχουμε για την άνοδο. Ηταν πολύ δύσκολη χρονιά για το Νέστο. Χρονιά με μεγάλη πίεση. Δεν παίξαμε κανένα φιλικό παιχνίδι, όλες οι ομάδες θέλανε να κερδίσουν την ομάδα που πρωταγωνιστούσε. Αυτό βέβαια ισχύει και για την Καβάλα.  Από εκεί και πέρα είχαμε ένα πολύ νωθρό ξεκίνημα. Πρώτη φορά μέχρι το 25` έκανα έξι εσωτερικές αλλαγές. Αυτό δεν το έχω ξανακάνει ποτέ, όσα χρόνια είμαι προπονητής. Έκανα επίσης δυο αλλαγές στο ημίχρονο.  Η ομάδα ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Στο Β` μέρος τα παιδιά ανεβάσανε πολύ την απόδοση τους.  Δείξανε ότι δεν παίζουνε απλά για να περάσει ο χρόνος.  Πετύχαμε δυο γκολ και πήραμε το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε να χάσει τίποτα. Το Σιδηρόκαστρο παίζει χωρίς άγχος.  Εμείς κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα.  Τίποτα άλλο. Περιμένουμε τις αποφάσεις και το τι θα γίνει την τελευταία αγωνιστική.

Ερώτηση: Αν παίξει μπαράζ ο Νέστος θα βρει τις ψυχικές δυνάμεις; Βέβαια ακόμη υπάρχει μια ακόμη αγωνιστική. 

Απάντηση:  Όσο είμαι προπονητής στο Νέστο, αυτή η ομάδα θα έχει πάντα ψυχικές δυνάμεις. Αυτό το εγγυούμαι στους φιλάθλους και στη διοίκηση. Η ομάδα όσο είμαι εγώ προπονητής θα είναι ανταγωνιστική μέχρι το τέλος. Σε αυτό δίνω την υπόσχεση μου. Η ομάδα δεν πρόκειται να χαλαρώσει. Θέλω όπως τη σημαία την υψώσαμε ψηλά, να διατηρηθεί και να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος.

Ακόμη και μπαράζ να παίξουμε  είτε σαν πρώτοι η δεύτεροι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική.  Περιμένουμε τις εξελίξεις.  Η ομάδα θα είναι πολύ καλή και για να την κερδίσει κάποιος πρέπει να ιδρώσει πάρα πολύ. Γι` αυτό δίνω το λόγο μου.

 

 

Διαβάστε επίσης