• 24 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Δώσανε τη ψυχή τους, όλα τα παιδιά»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «  Δώσανε τη ψυχή τους, όλα τα παιδιά»

Δηλώσεις για τη νίκη του Νέστου επί του Εθνικού Σιδηροκάστρου έκανε στους 93,7 ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Μίλησε για τεράστια προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του σε άθλιο αγωνιστικό χώρο ενώ ζήτησε περισσότερη συμπαράσταση από τον κόσμο της Χρυσούπολης. Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πόσο δύσκολο ήταν να φτάσει στη νίκη ο Νέστος σ` ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο από τη βροχή;

Απάντηση: Όταν παίζεις σε τέτοια γήπεδα όπου ο αγωνιστικός χώρος είναι άθλιος είναι λογικό η ομάδα που είναι περισσότερο  ποιοτική κια περισσότερο  καλή να έχει προβλήματα.  Αυτός ο αγωνιστικός χώρος ευνοεί πάντα τις ομάδες που είναι λίγο πιο αδύναμες. Παρόλα αυτά τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια από το 1` έως το 90`.  Δώσανε τη ψυχή τους μέσα στο βούρκο. Μέσα στο βούρκο παίζανε ποδόσφαιρο.  Αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο και τεράστια συγχαρητήρια.

Ερώτηση: Δίκαιη η νίκη με τον Εθνικό;

Απάντηση:  Δεν το συζητάμε και με ένα πρώτο ημίχρονο όπου η διαιτησία ήταν πολύ κακή. Μας ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ και δεν μας έδωσε επίσης πεντακάθαρο πέναλτι.  Πρώτη φορά μιλάω για τη διαιτησία.  Βγήκα έξω από τα ρούχα μου και βγήκα έξω από το γήπεδο.  Τα παιδιά είναι άξια. Έδειξαν ότι θέλουν να πάρουνε το παιχνίδι. Κατέθεσαν τη ψυχή τους.

Ερώτηση: Αυτή τη νίκη τη αφιερώνεται στον κόσμο που αψήφησε τις κακές καιρικές συνθήκες και ήρθε να σας δει;

Απάντηση: Την αφιερώνουμε σίγουρα πάνω απ` όλα στον κόσμο που ήρθε.  Ηταν ήρωες που ήρθανε με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Επίσης την αφιερώνουμε και σε αυτούς που δεν ήρθανε. Πρέπει να καταλάβουν στη Χρυσούπολη ότι η ομάδα κάνει μια τεράστια προσπάθεια.  Χρειάζεται συμπαράσταση η ομάδα και η διοίκηση. Η προσπάθεια είναι μεγάλη και ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει περισσότερο.  Ακόμη προσπαθεί πολλά πράγματα ακόμη να παράγει και κοινωνικό έργο.  Την Τετάρτη θα πάμε στο σύλλογο ΑμεΑ της Χρυσούπολης  για να μοιράσουμε δώρα στα παιδιά, θα πάμε στο γηροκομείο να μοιράσουμε γλυκά σαν ομάδα. Επίσης στην αρχή του νέου έτους θα ορίσουμε μια μέρα για αιμοδοσία.  Κάνουμε πράγματα για την περιοχή μας, συν για το γεγονός ότι έχουμε μια ομάδα που πρέπει να είναι όλοι υπερήφανοι.

Πρέπει να βοηθήσει ο κόσμος και να στηρίξει την προσπάθεια της διοίκησης. Αυτοί οι άνθρωποι ματώνουνε και χρειάζονται στήριξη.

Ερώτηση: Με ιδανικό τρόπο κλείνει το 2018 για το Νέστο Χρυσούπολης.

Απάντηση:  Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Η ομάδα έκανε μια μεγάλη προσπάθεια αλλά τίποτα ακόμη. Βάλαμε ένα λιθαράκι σε αυτό που θέλουμε να χτίσουμε. Είναι πάρα πολύ νωρίς.  Δεν κρίθηκε τίποτα. Ετσι όπως έχτισες κάτι είναι πολύ εύκολο να το γκρεμίζεις, οπότε χρειάζεται συνεχόμενη δουλειά και προσπάθεια.

 

Διαβάστε επίσης