• 4 Μαΐου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Με 2 ήττες σε 28 παιχνίδια, σε πονάει»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Με 2 ήττες σε 28 παιχνίδια, σε πονάει»

Δηλώσεις για το παιχνίδι με την Τρίγλια έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης. Παράλληλα έκανε και την αποτίμηση της χρονιάς για την ομάδα του.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Άδοξο τέλος για τη φετινή προσπάθεια του Νέστου;

Απάντηση: Ο Νέστος φέτος έκανε μια πάρα πολύ αξιόλογη προσπάθεια. Σίγουρα με 2 ήττες σε 28 παιχνίδια σε πονάει το αποτέλεσμα.  Η αλήθεια είναι ότι με βάση την τελευταία μας εικόνα η ομάδα δεν μπορούσε να πάρει κάτι παραπάνω.

Παίξαμε μ` έναν αντίπαλο που καλά προετοιμασμένος και ήταν περισσότερο ομάδα. Εμείς βιώσαμε πάρα πολλά προβλήματα σαν ομάδα μετά το ματς με το Παραλίμνιο.  Η δική μου προσπάθεια ήταν να κρατήσω την ομάδα παρά να έχω μια ανταγωνιστική ομάδα.   Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από τους παίκτες και τη διοίκηση. Από ένα σημείο και μετά ήταν πολύ δύσκολο… σχεδόν μαρτυρικό.

Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου.  Είμαι πολύ τυχερός που είχα αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Ηταν δύσκολοι χαρακτήρες αλλά ήταν όλοι πολύ καλά παιδιά. Δεν ήταν κακοί άνθρωποι.  Χτίσαμε ένα οικοδόμημα από την αρχή και προσπάθησα να το κρατήσω μέχρι τέλος.

Ερώτηση: Τι έφταιξε για την ήττα από την Τρίγλια;

Απάντηση:  Πληρώσαμε τις απώλειες. Δε γίνεται να πηγαίνεις σε αγώνα μπαράζ και να έχεις 6 αλλαγές στον πάγκο από τις οποίες οι 3 δεν μπορούσαν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών. Μιλάω για τον Κουντού, τον Καθάριο και τον Φ. Τσαμπέγια.

Βάζω σε αυτούς τους 3 και τον Γκουτσίδη που είχε το βράδυ του Σαββάτου πυρετό με ίωση αλλά και τον Παρουτσή που δεν ήταν στο ρόστερ. Μείναμε από δυνάμεις, μείναμε από παίκτες. Δεν είχαμε επιλογές.   Παίξαμε με μια ομάδα αθλητική, πολύ γρήγορη, δεμένη. Εμείς παλεύαμε με τη ψυχολογία μας. Η  Τρίγλια πανηγύριζε που μπήκε στα μπαράζ και εμείς κλαίγαμε που πήγαμε στα μπαράζ. Αυτή η ψυχολογική διαφορά έπαιξε μεγάλο ρόλο. Στο τέλος μέτρησε. Η Τρίγλια ήταν δεμένη σαν ομάδα και είχε ηρεμία.

Εμείς είχαμε πολλά  προβλήματα ανάμεσα στους παίκτες και στη διοίκηση. Δεν είναι κρυφό.  Εμείς υστερούσαμε σε κάποια πράγματα. Οι άνθρωποι που διοικούν το Νέστου είναι καλοί άνθρωποι, είναι αξιόλογοι επαγγελματίες και οικογενειάρχες. Κάπου στη διαχείριση ίσως να παρασυρθήκανε όλοι μαζί.  Λέω στα παιδιά συνέχεια ότι είναι καλοί άνθρωποι.  Οι συνθήκες στο μπαράζ ήταν διαφορετικές στις δυο ομάδες.

Ερώτηση: Μεγάλη η παρουσία του κόσμου στο ματς με την Τρίγλια.  Γεμάτο το γήπεδο.

Απάντηση: Ο κόσμος είναι άξιος συγχαρητηρίων.  Ετσι θέλαμε τον κόσμο όλη τη χρονιά. Η ομάδα δεν αντιμετώπιζε τα οικονομικά προβλήματα έστω και αν ήταν κοντά μας ο μισός κόσμος που ήταν στο ματς με την Τρίγλια.  Στο τέλος του παιχνιδιού ήρθε ένας φίλαθλος και μου είπε ότι ήταν πειραγμένος από τις δηλώσεις μου  για την παρουσία του κόσμου όλο το χειμώνα.  Αυτός όμως ο φίλαθλος ήταν σε όλα τα ματς της ομάδας, οπότε δεν απευθυνόμουν σε αυτόν. Ήθελα κόσμο παραπάνω για να βοηθηθεί η διοίκηση αλλά και οι παίκτες να είχαν περισσότερη ώθηση.

Ερώτηση: Η επόμενη μέρα;

Απάντηση: Η επόμενη μέρα είναι μέρα ξεκούρασης.

Δεν θέλω να μιλήσω για ποδόσφαιρο.

Η δική μου επόμενη μέρα είναι πολύ περίεργη. Εγώ γενικά έχω μια φιλοσοφία. Αν μια ομάδα φτάσει στο ταβάνι της πρέπει να αλλάξει κάτι και να μπει καινούρια φωνή στα αποδυτήρια. Αν πιστέψω αυτό που το έζησα και στο Άβατο η επόμενη μέρα δε θα με βρει στο Νέστο. Αν όμως η διοίκηση έχει στόχο και πάμε για άλλα πράγματα καλύτερα,  τότε είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε κουβέντα.

 

Διαβάστε επίσης