• 24 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «Ο Νέστος έχει τρομερά αποδυτήρια»   

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: «Ο Νέστος έχει τρομερά αποδυτήρια»   

Δηλώσεις για τη νίκη επί της Δόξας Θεολόγου έκανε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης, τονίζοντας ότι η νίκη της ομάδας του είναι δίκαιη σ` ένα πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι μέσα στη Θάσο με μια ομάδα που έπαιζε με την πλάτη στο τοίχο;

Απάντηση: Θεωρώ ότι η νίκη μας είναι 100% δίκαιη. Πετύχαμε το γκολ, είχαμε δυο δοκάρια και επίσης είχαμε δυο καλές ευκαιρίες. Μείναμε στο ένα γκολ, μας έμεινε το τρίποντο με τη Δόξα Θεολόγου να μην μας απειλεί ιδιαίτερα. Η νίκη μας έχει αξία γιατί πήγαμε σε μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς ενώ ήμασταν και λαβωμένοι από τραυματισμούς. Μας έλειπαν 5 παίκτες που είναι βασικά στελέχη αν και στο Νέστο όλοι παίζουν ισάξια. Δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Επίσης παίξαμε σε ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο. Αυτό ο αγωνιστικός χώρος δεν κάνει όχι για παιχνίδι Γ` Εθνικής αλλά και για τοπικό. Αυτό αδικεί και την ομάδα της Δόξας Θεολόγου που δεν είναι κακή ομάδα. Κάθε άλλο. Η ομάδα μας δεν έχει μάθει να παίζει σε ένα γήπεδο με πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Εμείς παρόλο τις αντίξοες συνθήκες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε πήραμε τους 3 βαθμούς. Μας μένει από αυτό το ματς το πάθος και η αποφασιστικότητα των παικτών. Η θέληση κάθε φορά για αποτέλεσμα. Κάθε φορά σε κάθε παιχνίδι τα παιδιά καταθέτουν την ψυχή τους.

Η Δόξα Θεολόγου προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της και να βρει νικηφόρα αποτελέσματα. Έπαιζε στην έδρα της. Η νίκη μας έχει αξία. Η ομάδα του Νέστου έχει πολλά καλά παιδιά. Έχει τρομερά αποδυτήρια. Παίζει ο ένας για τον άλλον. Σπάνια το συναντάς αυτό σε ομάδα. Δε θα δεις κανένα παίκτη αδιάφορο. Το καλό κλίμα έχει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο.

Ερώτηση: Οι απουσίες θα συνεχιστούν και στο επόμενο παιχνίδι;

Απάντηση:  Νομίζω πως ναι. Δε θα μπορούνε να επανέλθουν 100% οι ποδοσφαιριστές. Δε θα ρισκάρουμε κιόλας να τους επαναφέρουμε.

 

Διαβάστε επίσης