Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Σταθήκαμε πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Σταθήκαμε πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι»

Δηλώσεις για την ισοπαλία του Νέστου στην έδρα της Τρίγλιας για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ ανόδου έκανε ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Κετσιεμενίδης.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Δίκαιο το αποτέλεσμα στην Τρίγλια;

Απάντηση: Ηταν ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερο για μας αφού η ομάδα προερχόταν από μια αποχή 20 ημερών. Σίγουρα υπήρχε ένας προβληματισμός για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών όταν υπάρχει μια τέτοια αποχή. Παρόλα αυτά τα παιδιά στάθηκαν πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι που είχαμε δουλέψει για να αντιμετωπίσουμε την Τρίγλια. Για μια ακόμη φορά δείξανε όλα τα παιδιά ότι αξίζανε πολλά παραπάνω σε όλη τη χρονιά.  Μπορούσαμε και να το πάρουμε το παιχνίδι με δυο κλασσικές ευκαιρίες αλλά και να δεχθούμε γκολ από δυο φάσεις που μας έκανε η Τρίγλια. Ο Νάσος(Αθανασίου) που κάνει εξαιρετική σεζόν για μια άλλη φορά ήταν παρόν. Το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό στη Χρυσούπολη. Είναι πολύ επικίνδυνο αυτό το 0-0.  Μετράει πολύ το εκτός έδρας γκολ. Θέλει μεγάλη προσοχή το ματς μέσα στην έδρα μας.

Ερώτηση: Πάντως έγινε το πρώτο βήμα;

Απάντηση: Το πρώτο βήμα έγινε με τη λογική ότι μπορέσαμε να μάθουμε τον αντίπαλο.  Στο δεύτερο παιχνίδι θα είμαστε  ακόμη περισσότερο διαβασμένοι.  Νομίζω ήμασταν και στο πρώτο ματς. Δε δώσαμε χώρους στον αντίπαλο, προσπαθήσαμε να παίξουμε άμυνα ψηλά για να μην γίνει ανάπτυξη παιχνιδιού. Ακούγαμε για ομάδα που έχει καλά τρεξίματα αλλά φάνηκε και η δική μας ομάδα ότι είναι σε υψηλό επίπεδο.

Ερώτηση: Βοήθησε και ο κόσμος από τη  Χρυσούπολη που ταξίδεψε στην Τρίγλια.

Απάντηση: Βέβαια δεν το συζητάμε. Ο κόσμος είναι άξιος αναφοράς. Ο καιρός ήταν λίγο περίεργος ενώ στη διάρκεια έβρεξε. Ακολούθησε ο κόσμος και τον ευχαριστούμε όλοι μας. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς που είναι ένας τελικός για μας.  Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι.  Θέλουμε τον κόσμο ακόμη παραπάνω δίπλα μας.

Ερώτηση: Πονηρό το 0-0, θέλει προσοχή.

Απάντηση: Χαμηλά ο πήχης.  Ποτέ δεν ανεβάσαμε τον πήχη σε όλη τη χρονιά.

Πάντα  βλέπαμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.  Ειδικά τώρα που είναι ένα ματς πολύ επικίνδυνο.  Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από το αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα έμπειρη και σίγουρα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση του παιχνιδιού. Τα παιδιά έχουν πολύ καλή εμπειρία και έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μου. Είναι μεγάλη μου χαρά που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζουν πολύ καλά πώς να διαχειριστούν αυτά τα ματς.  Αυτό φάνηκε και στην Τρίγλια.

 

Διαβάστε επίσης