Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Τα παιδιά είναι άξιοι πρωταθλητές, είτε το πάρουμε είτε δεν το πάρουμε».

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης στους 93,7: « Τα παιδιά είναι άξιοι πρωταθλητές, είτε το πάρουμε είτε δεν το πάρουμε».

Δηλώσεις με νόημα έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης που παράλληλα απέδωσε τα εύσημα στους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια στο ματς με τον Κεραυνό Πέρνης αλλά και σε όλο το πρωτάθλημα. Αναλυτικά.

Ερώτηση:  Πως ήταν το παιχνίδι με τον Κεραυνό Πέρνης; Με παίκτη λιγότερο από νωρίς ο Νέστος αλλά τελικά τα κατάφερε.

Απάντηση:  Πάντα είναι ιδιαίτερα τα παιχνίδια που έχουν τοπικό χαρακτήρα.  Δε θα εστιάσω στη διαιτησία ενώ αποδείχθηκε πολύ καλά και ξεσηκωθήκαμε όταν ορίστηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής.   Δε θα κρίνω τις αποφάσεις του, υπήρχε παρατηρητής  στο γήπεδο.

Εγώ το μόνο που θα πω είναι ότι είμαι πολύ περήφανος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές στην ομάδα μου. Αυτά τα παιδιά για μένα είναι άξιοι πρωταθλητές.  Όταν αγωνίζονται από το 15` με αριθμητικό μειονέκτημα σ` ένα τοπικό ντέρμπι, σίγουρα κατέθεσαν όλη τη ψυχή τους για να πάρουν τη νίκη. Είτε το πάρουμε, είτε δεν το πάρουμε το πρωτάθλημα, για μένα αυτά τα παιδιά είναι πρωταθλητές.

Δε με νοιάζει. Για μένα  είναι πρωταθλητές στην καρδιά μου και στη ψυχή μου. Είμαστε 19 αγωνιστικές αήττητοι. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Τα παιδιά έχουμε μεγάλο μέταλλο. Μεγάλη καρδιά. Το αποδεικνύουν όσο περνάει  ο καιρός αφού αγωνιζόμαστε πάντα με αντίξοες συνθήκες.

Στην Καβάλα παίξαμε από το 68` και μετά με 10 παίκτες αλλά δεν χάσαμε. Με τον Κεραυνό Πέρνης περίπου για μια ώρα με παίκτη λιγότερο.

Εμένα το πρόβλημα μου δεν ήταν ο αγώνας με την Πέρνη αφού αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που δεν έχει τη δικιά μας την ποιότητα.

Το παιχνίδι το πήγαμε στο τρέξιμο αφού ξέραμε ότι ο Κεραυνός έχει τα προβλήματα του.  Όταν παίζεις για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο και δεν δέχεσαι ούτε μια τελικά από την αντίπαλη ομάδα και πιέζεις να πάρεις το αποτέλεσμα, αυτό λέει πολλά. Όλα τα παιχνίδια έτσι θα μας πάνε από εδώ και πέρα. Είναι δεδομένα. Χαίρομαι που όλες οι ομάδες δίνουν τα καλύτερος τους ευατό για να μας κερδίσουνε.  Εμένα αυτό με ικανοποιεί παρά να είναι αδιάφορες οι ομάδες που  παίζουμε . Ο Νέστος αξίζει εκεί που είναι με την αξία των παιδιών.  Όχι με τον προπονητή και τη διοίκηση.  Το πρόβλημα μου στο ημίχρονο ήταν πως θα ηρεμήσω τα παιδιά.

Πέρασα το πιο δύσκολο ημίχρονο από τότε που ξεκίνησα το επάγγελμα του προπονητή. Έβραζαν τα παιδιά στα αποδυτήρια.  Προσπαθούσα να τους πείσω ότι αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Είμαι πολύ υπερήφανος γι` αυτά τα παιδιά. Δε μια νοιάζει αν θα πάρουμε το πρωτάθλημα.

Δε θέλω να κρίνω το διαιτητή. Δεν είναι στη δικιά μου φιλοσοφία.  Πριν την αποβολή του Μκριτσιάν ακριβώς υπάρχει φάση που φωνάζουμε για πέναλτι. Στο καπάκι γίνεται η κόντρα και τρώμε την κόκκινη. Όλα αυτά από εκνευρισμό. Δε θεωρώ ότι είχε δόλο. Δεν μπόρεσε όμως να διαχειριστεί το παιχνίδι.   Ο κόσμος ήρθε και πάλι στο γήπεδο. Να συνεχίσει έτσι ο κόσμος. Θέλουμε τη στήριξη του.

Ερώτηση: Ο Αρης Αβάτου είναι το τελευταίο μεγάλο εμπόδιο του Νέστου για να στεφθεί πρωταθλητής;

Απάντηση:  Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Δεν έχει τίποτα διαφορετικό,  τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.  Ο Αρης έχει γίνει μια πολύ σκληρή ομάδα τα τελευταία χρόνια . Αυτό το σύνολο εγώ το δημιούργησα, ξέρω τον Αρη απέξω και ανακατωτά. Το πρόβλημα για μας είναι ότι έχουμε πολλές ελλείψεις.   Πρέπει να τις ξεπεράσουμε.  Πιστεύω βέβαια σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται.

Θεωρώ ότι όλοι θα ανταπεξέλθουν όπως πρέπει να ανταπεξέλθουν.

Ζητώ συγνώμη που δεν έκανα δηλώσεις στη συνέντευξη τύπου αν και παραβρέθηκα και είχα πρόθεση να μιλήσω για το ματς όμως δεν παραβρέθηκε ο αντίπαλος προπονητής και κανένας εκπρόσωπος της ομάδα του Κεραυνού. Το θεώρησα λάθος να δώσω μια συνέντευξη εντελώς μόνος μου. Επειδή εκτιμάω πάντα τους δημοσιογράφους για τη δουλειά που κάνουνε ζητάω ένα μεγάλο συγνώμη.

Διαβάστε επίσης