Κυριάκος Κετσιεμενίδης: « Τέτοια παιχνίδια όπως με τον ΑΟΚ, κρατάνε ζωντανή την κατηγορία»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «  Τέτοια παιχνίδια όπως με τον ΑΟΚ, κρατάνε ζωντανή την κατηγορία»

Στους 93,7 μίλησε ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης για το παιχνίδι του Σαββάτου που έρχεται με τον ΑΟΚ αλλά και αυτό που πέρασε με την Ασπίδα Ξάνθης.  Χαρακτήρισε μεγάλο παιχνίδι αυτό του Νέστου με τον ΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Ποια είναι η άποψη σας για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον ΑΟΚ;

Απάντηση: Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια είναι που κρατάνε ζωντανή  την κατηγορία, γιατί υπάρχουν διαφορές στη δυναμικότητα των ομάδων και αυτό φαίνεται σε κάθε αγωνιστική.  Είναι γιορτή για το Καβαλιώτικο ποδόσφαιρο. Εγώ χαίρομαι που θα συμμετέχω σε αυτή τη γιορτή. Θέλω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και κυρίως να το ευχαριστηθούνε οι φίλαθλοι, ο κόσμος και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Για το αποτέλεσμα ας κερδίσει ο καλύτερος. Πιστεύω ότι και οι δυο ομάδες έχουν καλή δυναμική. Θεωρώ ότι θα παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και αυτό θέλω.

Ερώτηση: Κάποιοι παίκτες που είναι τραυματίες όπως ο Μπέλιτς και ο Γ. Τσαμπέγια θα είναι έτοιμοι;

Απάντηση: Δύσκολο να προλάβουν το Σάββατο. Είναι δύσκολο να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Οι δυο επιθετικοί δύσκολα θα προλάβουν το Σάββατο ενώ ο Γκουτσίδης που δεν έπαιξε στην Ασπίδα θα είναι μάλλον στη διάθεση μας. Ο Μπέλιτς με θλάση δευτέρου βαθμού είναι πολύ δύσκολο. Πιστεύω όμως ότι θα βρεθούν λύσεις.  Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που μπορούν να αναπληρώσουν κάποιες απουσίες βασικών παικτών.

Ερώτηση: Με την Ασπίδα ήταν μια εύκολη νίκη όπως δείχνει το σκορ;

Απάντηση: Δεν είχαμε κάποια αντίσταση. Η ομάδα πίεσε πολύ ψηλά. Μας βοήθησε και το γεγονός ότι  η Ασπίδα έμεινε με 10 παίκτες από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου. Δεν ήταν δύσκολο παιχνίδια για το Νέστο. Με βοήθησε και μένα η εξέλιξη του σκορ να χρησιμοποιήσω κάποια παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας.  Αυτή είναι η χαρά και η δικιά μου, να παίζουνε και παιδιά από τις Ακαδημίες του Νέστου.

Ερώτηση: Βρίσκει ρυθμός ο Νέστος;

Απάντηση: Ο Νέστος θα βρει τον καλό του ευατό. Όσο περνάει ο καιρός θα δένει περισσότερο. Είναι μια ομάδα καινούρια όπως και ο ΑΟΚ που σιγά- σιγά θα πατάει καλύτερα στα πόδια του αφού έχει αξιόλογο προπονητή και καλούς παίκτες. Είναι η πιο βαριά φανέλα της κατηγορίας. Δεν υπάρχει περίπτωση αυτές οι ομάδες να μη βρουν τα πατήματα τους. Είναι όμως ομάδες καινούριες. Υπομονή χρειάζεται από τις διοικήσεις, τους προπονητές, τους φιλάθλους και από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.  Δεν χρειάζεται με ένα καλό αποτέλεσμα η έπαρση. Ο ΑΟΚ έχανε με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο από την Πέρνη αλλά κέρδισε με 4-0 τον πρωτοπόρο. Αυτές οι αναλαμπές δείχνουνε ότι οι ομάδες είναι καινούριες και θέλουν χρόνο.

Ερώτηση:  Μπορούμε να κάνουμε μια αποτίμηση των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών;

Απάντηση: Θεωρώ ότι είναι το πρωτάθλημα των μεγαλύτερων εκπλήξεων. Κάθε εβδομάδα βλέπω αποτελέσματα που δεν τα περίμενα ποτέ. Στις 4 πρώτες αγωνιστικές κάθε Κυριακή έχουμε μια δυο εκπλήξεις, Αυτό δείχνει ότι οι ομάδες δεν είναι έτοιμες 100%. Επίσης δείχνει ότι υπάρχει και μια ανταγωνιστικότητα από πολλές ομάδες που συμμετέχουν στην κατηγορία.

 

Διαβάστε επίσης