• 26 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «Τρομερή εμφάνιση, μας έλειπε το νικητήριο γκολ»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «Τρομερή εμφάνιση, μας έλειπε το νικητήριο γκολ»

Δηλώσεις για το παιχνίδι του Νέστου στην έδρα του Απόλλωνα Παραλιμνίου, έκανε ο προπονητής Κυριάκος Κετσιεμενίδης, τονίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση του για την εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Η άποψη σας για το ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου; Μείνατε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας;

Απάντηση: Η ομάδα έκανε ένα από τα καλύτερα της παιχνίδια. Αυτό δεν το συζητάμε. Η εμφάνιση ήταν τρομερή. Απλά μας έλειπε το νικητήριο γκολ. Μείναμε πίσω στο σκορ, φέραμε το παιχνίδι στα ίσια με πολύ καλά ποδόσφαιρο. Χάσαμε όμως πολλές ευκαιρίες, δεν πετύχαμε το δεύτερο γκολ, οπότε το ματς τελείωσε ισόπαλο σε μια έδρα που είναι αντικειμενικά δύσκολη. Το Παραλίμνιο είναι ποιοτική αλλά και ιστορική ομάδα για την κατηγορία.

Εγώ έμεινα πολύ ικανοποιημένος από τα παιδιά. Μακάρι σε όλα τα παιχνίδια να δείχνουν το ίδιο πρόσωπο. Αν παίζουμε έτσι θα έρχεται και η νίκη στα παιχνίδια. Μπήκανε στην ομάδα και οι δυο καινούριοι παίκτες. Ο Παπαδόπουλος ήταν εξαιρετικός ενώ και ο Ποδαράς ήταν πολύ καλός. Δείξανε ότι μπορούν αν δώσουν ώθηση στην ομάδα.

Δεν παίξαμε καθόλου καλά στον Ορφέα Ξάνθης. Τώρα βλέπω σιγά- σιγά ότι αρχίζουμε να ρολάρουμε. Η διακοπή μας έκανε κακό. Δεν μας ωφέλησε. Περάσαμε μάλλον ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη προετοιμασίας. Η ομάδα αυτή φτιάχτηκε μέσα σε 15 μέρες.

Ερώτηση: Τελικά τι γίνεται με τον Λίτσκα που σκόραρε στο Παραλίμνιο; Θα μείνει η όχι στο ρόστερ;

Απάντηση: Κοιτάξτε ο Γιώργος κάνει το βήμα παραπάνω.

Το πιθανότερο είναι να πάει στη Δόξα Δράμας. Είναι ένα βήμα το οποίο δεν μπορώ να το στερήσω από κανένα παιδί. Η διοίκηση έχει σωστή φιλοσοφία πάνω σε αυτό το θέμα. Επίσης σε αυτό είμαι και εγώ με τα παιδιά. Θα πάει σε μια μεγάλη κατηγορία. Εμείς εκτός πρωτιάς οπότε δεν μπορούμε να επιμένουμε να μείνει ο Γιώργος.

Μάλιστα δεν θα πάρουμε και άλλον παίκτη στη θέση του. Δε χρειάζεται να φορτωθεί η διοίκηση με μια ακόμη μεταγραφή. Δεν πρέπει να κοιτάω τον εαυτό μου μόνο.
Έχω τον Αδαμάκη ο οποίος κάνει πολύ καλή χρονιά. Η ομάδα είναι δεύτερη και μάλλον εκεί θα τερματίσει. Δεύτερη ή τρίτη. Σκέφτομαι σιγά- σιγά να βάλω και παιδιά από την Ακαδημία. Ας κερδίσει κάτι και η ομάδα.

Μας έμεινε βέβαια το Κύπελλο της ΕΠΣΚ που είναι στόχος. Κοιτάμε τη βιωσιμότητα της ομάδας. Πέρσι βγήκαμε αλλά τελικά δεν συμμετείχαμε. Δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Δεν υπάρχει ο μεγάλος επενδυτής. Πέρσι είχαμε ένα πολύ δύσκολο διάστημα από τον Φεβρουάριο και μετά.

Στον ΑΟΚ οι άνθρωποι κάνουν υπερπροσπάθεια για να μην εκτεθούνε. Κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια. Τα παιδιά κάνουν τρομερή δουλειά. Με μαζεμένο μπάτζετ και σε αυτό βοηθάει ο Παύλος Δερμιτζάκης αλλά και οι παράγοντες που έχουν πείρα. Δε γίνεται σ` ένα παιχνίδι FL να κόβεις 100 εισιτήρια. Ο κόσμος έχει τα προβλήματα του, τα οικονομικά είναι δύσκολα.

Οπότε πρέπει να κοιτάζουμε τα πάντα όταν δεν υπάρχει ο μεγάλος επενδυτής.

Διαβάστε επίσης