• 20 Απριλίου 2024,

Νίκος Πενταζίδης: «Το απόλυτο στην έδρα μας, βασικό για την άνοδο»

 Νίκος Πενταζίδης: «Το απόλυτο στην έδρα μας, βασικό για την άνοδο»

Δηλώσεις για τη νίκη της ομάδας του στο παιχνίδι με το Στρατώνι αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, έκανε στους 93,7 ο προπονητής της Ένωσης Νίκος Πενταζίδης. Επίσης αναφέρθηκε και στην πορεία του ΓΣΕ, στην Α2 κατηγορία.

Αναλυτικά.

Ερώτηση: Πως κρίνεις την πορεία του ΓΣΕ μέχρι τώρα στην Α2 κατηγορία;

Απάντηση: Είναι εντυπωσιακή η πορεία του ΓΣΕ μέχρι τώρα. Έχει κάνει μερικές εκτός έδρας νίκες , οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για ομάδα στην κατηγορία που είναι νεοφώτιστη. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή Κυριάκο Παπαδόπουλο και τη διοίκηση του ΓΣΕ.

Υπάρχει μια σταθερότητα και αν συνεχίσει έτσι θεωρώ ότι θα εξασφαλίσει την παραμονή και από εκεί και πέρα μπορεί να έρθει και κάτι καλύτερο. Συγχαρητήρια στον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ερώτηση: Πως ήταν το παιχνίδι με το Στρατώνι;

Απάντηση: Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι ιδίως στο αμυντικό κομμάτι. Δεχθήκαμε λίγους πόντους μέχρι το 15` και εκεί τελείωσε το ματς.

Στην άμυνα δώσαμε μεγάλη προσοχή κυρίως στο Α` μέρος. Κάναμε μετά ροτέισον και είχαν όλοι συμμετοχή. Ο Ζώτος ξεκίνησε πεντάδα και πήγε καλά στο ξεκίνημα του αγώνα. Από εκεί και πέρα έπαιξαν όλα τα παιδιά όπως ο Παντόπουλος. Όλοι τους ήταν θετικοί.

Ερώτηση: Δείχνει ο Νίκος Πενταζίδης να εμπιστεύεται πολύ τον Ζώτο.

Απάντηση: Εγώ αυτό έχω σαν προτεραιότητα. Τα παιδιά που δουλέψαμε πέρσι στο εφηβικό θα έχουν προτεραιότητα. Ο Ζώτος μπορεί να σταθεί αλλά πρέπει να δουλέψει. Έχει κάποιες ατέλειες. Νομίζω ότι το παιδί παίρνει αυτό που του αξίζει. Δεν του γίνεται καμία χάρη. Επίσης έχουμε και τον Μπανάσα που τραυματίστηκε.

Ερώτηση: Ήταν μια φυσιολογική αγωνιστική όσον αφορά τη μάχη της ανόδου στην Α2;

Απάντηση: Η Ευκαρπία έχασε από τον Ερμή Λαγκαδά που και αυτός διεκδικεί. Εμείς τώρα παίζουμε τώρα με τα Πεύκα και μετά πάμε στον Λαγκαδά. Είναι ομάδα που θα κυνηγήσει για πάνω. Είναι καλή ομάδα. Εχουμε καθοριστικά παιχνίδια από εδώ και πέρα. Πρέπει να κρατήσουμε αλώβητη την έδρα μας και από εκεί και πέρα να πετύχουμε ότι μπορούμε εκτός.  Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τα Πεύκα εδώ μέσα.

Πρώτα κοιτάμε το ματς με τα Πεύκα και μετά τον Λαγκαδά. Οι διαφορές δεν είναι μεγάλες. Είναι το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρώτα απ` όλα στο αμυντικό κομμάτι.

Ερώτηση: Θέλει περισσότερο κόσμο όμως η ομάδα εντός έδρας;

Απάντηση: Σίγουρα θα θέλαμε περισσότερο κόσμο. Εχουμε παιδιά από την Καβάλα μέσα στο ρόστερ. Δεν είναι ο λόγος οπότε  αυτός που δεν έρχεται κόσμος στο γήπεδο, γιατί τα προηγούμενα χρόνια άκουγα ότι δεν έχουμε παίκτες από την πόλη μας.  Είναι καθαρά κάποιος άλλος.

Ίσως παίζει ρόλο το οικονομικό. Δεν ξέρω. Σίγουρα χρειαζόμαστε τον κόσμο. Με τα Πεύκα θέλουμε να μας δώσει ώθηση. Να νιώσει την πίεση ο αντίπαλος μέσα στο «Αλεξάνδρα Δήμογλου».

 

Διαβάστε επίσης