Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο»

 Κυριάκος Κετσιεμενίδης: «Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο»

Ο προπονητής του Νέστου Κυριάκος Κετσιεμενίδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου: « Ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο μας για την απογοητευτική εμφάνιση. Ήμασταν πραγματικά απογοητευτικοί. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι από τότε που κάθομαι σε πάγκους ομάδων. Το χειρότερο πρώτο ημίχρονο. Η συνέχεια ήταν στο δεύτερο. Δεν είχε τίποτα το παιχνίδι για μας, πηγαίνανε όλα στο Πανσερραϊκό. Ξέραμε τι θέλαμε αλλά δεν βρήκαμε τον τρόπο να το πάρουμε.

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Είναι μια ήττα που θα μας δώσει δύναμη. Έχουμε ποδοσφαιριστές που είναι πολύ έμπειροι, είναι καλά παιδιά. Δε με προβληματίζει το γεγονός, μόνο που εστιάζω στο πάθος όταν θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα. Δε γίνεται ο Πανσερραϊκός να κερδίζει  4-0 και να δέχεται να τρώει δυο κόκκινες κάρτες από μαρκαρίσματα. Εμείς είχαμε πολύ λίγες κίτρινες ενώ χάναμε. Παρόλα αυτά έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά.

Δε χάθηκε τίποτα. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μου είχε άγχος ενώ ήθελα το αποβάλλω στέλνοντας το μπαλάκι στην ομάδα του Πανσερραϊκού, τελικά δεν τα κατάφερα. Το άγχος ήταν κυρίαρχο στοιχείο για μας στο παιχνίδι. Θα κάνουμε το ρεπό μας και θα δουλέψουμε πολύ στις δυο εβδομάδες.

Ο Πανσερραϊκός φέτος έχει στόχο την άνοδο. Είναι διαφορετικός από πέρσι σε όλα τα επίπεδα, από την αρχή έως το τέλος. Έχει άλλους προπονητές, άλλους ποδοσφαιριστές, μεγαλύτερο μπάτζετ. Εμείς πάνω κάτω είμαστε στα γνωστά επίπεδα του Νέστου. Εύχομαι στον φίλο μου τον Άγγελο ότι στόχους έχει η ομάδα του να υλοποιηθούν και περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού που τραυματίστηκε».

Διαβάστε επίσης