• 8 Μαΐου 2024,

Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: «Καλύτεροι αλλά άτυχοι» 

 Γιάννης Μαλαματάς στους 93,7: «Καλύτεροι αλλά άτυχοι» 

Δηλώσεις για το παιχνίδι μέσα στην έδρα του Ηρακλή Ζυγού έκανε στους 93,7 ο προπονητής του Κεραυνού Πέρνης, Γιάννης Μαλαματάς. Στάθηκε στην ατυχία που είχε η ομάδα του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αφού δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσε να σημειώσει τουλάχιστον ένα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Ποια είναι η γνώμη σου για το παιχνίδι με τον Ηρακλή Ζυγού;

Απάντηση: Για μας ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο και να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης. Ήταν καθαρά θέμα ατυχίας. Γι` αυτό μείναμε στο 0-0.

Ερώτηση: Παρά τις απουσίες που είχε ο Κεραυνός μπορούσε να φτάσει στη νίκη.

Απάντηση: Για ακόμη ένα παιχνίδι είχαμε πολύ σημαντικές απουσίες. Εχουμε πλέον συνηθίσει να ζούμε με αυτό. Από εκεί και πέρα νομίζω ότι ήμασταν ιδιαίτερα καλοί στη διάρκεια του αγώνα και δικαιούμασταν τη νίκη.

Ερώτηση: Φαίνεται πάντως ότι δεν ικανοποιεί το αποτέλεσμα τον Γιάννη Μαλαματά;

Απάντηση: Όχι δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Η ομάδα ήταν καλή και δημιούργησε πολλές φάσεις από οργανωμένο ποδόσφαιρο όπως μας αρέσει να παίζουμε. Δυστυχώς δεν είχαμε τύχη να πετύχουμε το γκολ και να πάρουμε το παιχνίδι.

Ερώτηση: Ισοπαλία σε δύσκολη έδρα πάντως.

Απάντηση: Είναι μια ομάδα ο Ηρακλής Ζυγού που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Τα παιδιά παίζουν δυνατά με πάθος. Είναι σίγουρα μια δύσκολη έδρα και ένα γήπεδο που ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση.  Νομίζω ότι για μας το λέω και πάλι έπαιξε ρόλο ο παράγοντας τύχη.

Ερώτηση: Τι λέμε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

Απάντηση: Σηκώνουμε το κεφάλι. Μέχρι το τέλος του Α` γύρου πρέπει να πάρουμε κάποιους βαθμούς έτσι ώστε να ανεβούμε και άλλο στη βαθμολογία.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης