Με φιλοδοξίες για την πρωτιά οι Πάνθηρες (φωτογραφίες)  

 Με φιλοδοξίες για την πρωτιά οι Πάνθηρες (φωτογραφίες)  

Ετελέσθη χθες το πρωί στα Ποταμούδια ο αγιασμός των Πανθήρων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η γυναικεία ομάδα θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ που θα αρχίσει στις 8 Δεκεμβρίου.

Στο Proininews αρχικά μίλησε ο προπονητής των Πανθήρων Κώστας Δώδος , τονίζοντας χαρακτηριστικά: « Το πρωτάθλημα ξεκινάει 8 Δεκεμβρίου. Είναι η πρώτη αγωνιστική.  Δεν έχει πολλούς αγώνες το πρωτάθλημα για το λόγο ότι αποτελείται από λίγες ομάδες στον αριθμό. Θεωρώ ότι θα είναι ανταγωνιστικό. Όλες οι  ομάδες έχουν ενισχυθεί.

Εμείς ξεκινήσαμε αρκετά νωρίς την προετοιμασία. Ο βαθμός έχει αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι στις 8 Δεκεμβρίου που παίζουμε μέσα στην Αλεξανδρούπολη. Η ομάδα έχει πολλά καλό ρόστερ. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά κορίτσια είναι εκτός Καβάλας οπότε έρχονται ελάχιστες φορές στις προπονήσεις όλη την εβδομάδα. Αυτό κοιτάζουμε να το ξεπεράσουμε με παραπάνω ένταση σε κάθε προπονητική ώρα.

Ο πρώτος μας στόχος είναι να βγούμε πρωταθλητές στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αν είναι εύκολο, αν είναι δυνατό. Μετά βλέπουμε. Ο βασικός στόχος είναι η άνοδος στην Α2 αλλά αρχικά πρέπει να βγούμε πρώτοι στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Από πληροφορίες που έχω η Κομοτηνή έχει ενισχυθεί πάρα πολύ από παίκτριες που έχουν έρθει από άλλες ομάδες και λόγω του πανεπιστημίου εκεί. Θα τις δούμε και αναλόγως θα πράξουμε. Πρέπει να γίνουμε πρώτα ομάδα που θα φαίνεται αλλά και θα είναι ομάδα. Να υπάρχει σοβαρότητα και προπαντός να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ των αθλητριών».

Στη συνέχεια η παίκτρια των Πανθήρων Αντέλα Ζέκιο είπε τα εξής: « Αγωνίζομαι εδώ και 5 χρόνια περίπου στους Πάνθηρες. Είμαστε καλύτερη ομάδα από πέρσι με τις προσθήκες που έχουν γίνει. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Προσπαθούμε πάρα πολύ στις προπονήσεις, να ενσωματώσουμε τα καινούρια κορίτσια και να αφομοιώσουμε αυτά που θέλει ο καινούριος προπονητής μας. Το πρωτάθλημα θα έχει λίγες αγωνιστικές. Αυτό μάλλον είναι κακό. Δεν θα παίξουμε πολλούς αγώνες. Ο στόχος μας είναι η άνοδος. Ο πήχης είναι ψηλά και κάθε χρόνο προσπαθούμε να αλλάξουμε κατηγορία».

Τέλος μια ακόμη παίκτρια η  Χριστίνα Γιακολάρι τόνισε: « Αγωνίζομαι 8 χρόνια στους Πάνθηρες και είμαι από τις πιο παλιές παίκτριες της ομάδας. Εχουμε μαζέψει φέτος στο ρόστερ αρκετές καλές παίκτριες και είμαστε αισιόδοξες ότι θα καταφέρουμε το στόχο μας. Οι αγώνες είναι λίγοι στον αριθμό και μέσα από τις προπονήσεις κυρίως θα προσαρμοστούμε περισσότερο στις απαιτήσεις. Ο προπονητής είναι καινούριος και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι πάνω απ` όλα να μην υπάρχουν τραυματισμοί και στη διάρκεια θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε».

Στον καθιερωμένο αγιασμό παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας κ. Απόστολος Μουμτσάκης. Την ΕΚΑΣΑΜΑΘ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του Δ. Σ κ. Θανάσης Στουπίδης.

 

Διαβάστε επίσης