• 24 Απριλίου 2024,

Κυριάκος Παπαδόπουλος: « Διαφήμιση για το μπάσκετ το ματς με την Energean Kavala BC»

 Κυριάκος Παπαδόπουλος: « Διαφήμιση για το μπάσκετ το ματς με την Energean Kavala BC»

Στην πρόκριση της ομάδας του με τους Μαχητές Δόξας Πεύκων και στο μεγάλο ματς που έρχεται με την Energean Kavala BC αναφέρθηκε σε δηλώσεις που έκανε στους 93,7 ο προπονητής του ΓΣΕ Κυριάκος Παπαδόπουλος.   Τόνισε ότι η πολύ καλή άμυνα έδωσε την πρόκριση στον ΓΣΕ παρά τις σημαντικές απουσίες των Χαρισμίδη, Γκέλιου ενώ για την αναμέτρηση της Τετάρτης εξέφρασε την άποψη ότι είναι διαφήμιση για το μπάσκετ.

Αναλυτικά η συνέντευξη. 

Αρχικά αναφέρθηκε στο ματς τους Μαχητές Δόξας Πεύκων όπου τόνισε τα εξής: «  Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ νευρικοί  και αυτό είναι πολύ λογικό λόγω της πρεμιέρας ενώ ουσιαστικά είμαστε μια καινούρια ομάδα που στο ματς με τους Μαχητές είχαμε  δυο  απουσίες βασικών παικτών .  Όλα τα παιδιά δώσανε τη ψυχή τους.  Καλύψανε τα κενά του Χαρισμίδη και του Γκέλιου που είναι για μας δυο παίκτες σημαντικοί. Εύχομαι να είμαστε υγιείς στη συνέχεια. Η άμυνα μας με τα Πεύκα ήταν πολύ καλή και στα δυο ημίχρονα. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση στο πρώτο μέρος. Στο ξεκίνημα μάλιστα πολύ άστοχοι».

Για τις απουσίες του Γκέλιου και του Χαρισμίδη: «  Είναι δυο πολύ έμπειρα παιδιά.  Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα παίξουν την Τετάρτη. Ο Γκέλιος μόλις τώρα μπήκε στις προπονήσεις. Δε μπορούμε και δε θέλουμε  να ρισκάρουμε. Τα παιδιά πρέπει να είναι έτοιμα 100% για να παίξουν.  Εχουμε πολύ καλό ιατρικό τιμ που μας ενημερώνει. Όταν είναι απόλυτα έτοιμοι θα μπουν να παίξουν».

Για το μέταλλο του ΓΣΕ που κερδίζει παρά τα προβλήματα: «  Είναι μια ομάδα που έχει συνηθίζει να κερδίζει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.  Είναι κάτι που το έχουμε χτίσει. Βοήθησαν στη νίκη και τα καινούρια τα παιδιά. Σιγά- σιγά βρίσκουμε το ρυθμό μας. Δεν έγινε βέβαια κάτι και δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε. Ηταν ένα παιχνίδι Κυπέλλου. Ουσιαστικά ένα φιλικό παιχνίδι. Ακόμη είμαστε ανέτοιμοι όπως και οι Μαχητές. Πιστεύω ότι με την πολύ δουλειά θα βρούμε το δρόμο μας»

Για τον ντέρμπι της Τετάρτης με την Energean Kavala BC: «  Είναι ένα τοπικό ντέρμπι και είναι μεγάλη μας χαρά που θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Energean Kavala BC.    Είναι φίλοι μας.  Είμαστε οι δυο καλύτερες ομάδες στην Ανατολική Μακεδονία  μαζί με τους Ικάρους Σερρών. Είναι διαφήμιση για το μπάσκετ η αναμέτρηση με την  Energean Kavala BC»

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ  (19/9)
Αγρίνιο – Διαγόρας Δρυοπιδέων
Τρίτωνας – Χαρίλαος Τρικούπης
Φαίακας Κέρκυρας – Αίολος Τρικάλων
Ένωση Ιλίου – Ιπποκράτης Κω
Πευκοχώρι – Κόροιβος Αμαλιάδας
Φάρσαλα – Ερμής Αγιάς
Ελευθερούπολη – Καβάλα
Δάφνη Δαφνίου – Ιωνικός Νικαίας
Οίακας Ναυπλίου – Ψυχικό
Φίλιππος Βέροιας – Εθνικός
Πεντέλη – Απόλλωνας Πάτρας
Στρατώνι – Ηρακλής
Δούκας – Καρδίτσα
Παγκράτι – Αμύντας
Μανδραϊκός – Καστοριά
Ανατόλια – Μαρούσι

Διαβάστε επίσης