• 28 Μαρτίου 2024,

Κυριάκος Παπαδόπουλος: « Βγάλαμε αντίδραση, δουλεύουμε σε μεγάλο βαθμό»

 Κυριάκος Παπαδόπουλος: «  Βγάλαμε αντίδραση, δουλεύουμε σε μεγάλο βαθμό»

Δηλώσεις για τη νίκη του ΓΣΕ στην Αρναία με το Στρατώνι αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Β` Εθνικής, έκανε ο προπονητής Κυριάκος Παπαδόπουλος στους 93,7.  Τόνισε την ατυχία που είχε η ομάδα της Ελευθερούπολης με τον τραυματισμό του Σωκράτη Γκέλιου αλλά και το δύσκολο πρόγραμμα που βγάζει προς το παρόν.   Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον ΓΣΕ που βρίσκει τα πατήματα του;

Απάντηση: Δεν ήταν θέμα να βρούμε τα πατήματα μας. Απλά είχαμε κάποια ατυχή αποτελέσματα ενώ μας επηρέασαν και οι τραυματισμοί βασικών, Αυτά δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε. Ακόμη «υποφέρουμε» από τον τραυματισμό του Γκέλιου.  Ηταν δυο παιχνίδια στη σειρά που βγάλαμε αντίδραση και τα κερδίσαμε. Έπρεπε να τα κερδίσουμε. Δεν έγινε τίποτα, προχωράμε. Ο στόχος μας φέτος είναι ν βλέπουμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά και στο τέλος να κάνουμε το ταμείο. Τίποτα άλλο.

Ερώτηση: Εύκολη επικράτηση μέσα στο Στρατώνι;

Απάντηση: Εντάξει παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, ήμασταν διαβασμένοι και τα παιδιά ανταποκριθήκανε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πήραμε μια διαφορά και την κρατήσαμε μέχρι το τέλος, έχοντας διάρκεια.   Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δείχνουμε ότι μπορούμε να μεγαλώσουμε το ροτέισον μας αφού μπήκαν πάλι δυο νεαρά παιδιά, ο Απαζίδης και ο Καραγιώργος οι οποίοι ανταπεξήλθανε 100%. Επαναλαμβάνω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Ερώτηση; Ανεβαίνει η ψυχολογία αφού περάσατε μια μικρή κρίση λόγω αποτελεσμάτων;

Απάντηση: Μέχρι στιγμής είχαμε το πιο δύσκολο πρόγραμμα απ` όλες τις ομάδες.  Εχουμε παίξει τρια παιχνίδια στην έδρα μας και πέντε παιχνίδια εκτός.  Τα τέσσερα σε πολύ δύσκολες έδρες. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με νίκη στη Γέφυρα αλλά στη συνέχεια είχαμε ένα πολύ άτυχο αποτέλεσμα με τη ΧΑΝΘ στην έδρα μας.  Δεν είχαμε καλή απόδοση αλλά το ματς κρίθηκε σε μια ελεύθερη βολή.  Αυτό μας πήγε λίγο πίσω. Αντιδράσαμε και αυτό είναι το θετικό. Είμαστε σε καλό δρόμο, δουλεύουμε σε μεγάλο βαθμό και νομίζω ότι αυτό θα μας βγει σε καλό.

Ερώτηση: Πότε θα επιστρέψει ο Σωκράτης Γκέλιος;

Απάντηση: Θα περάσει μια ακτινογραφία στις 17 του μήνα και πιστεύουμε πρώτα ο θεός θα τον έχουμε πριν τα Χριστούγεννα στο ματς με το Βόλο.

Δυστυχώς δεν έχουμε έναν παίκτη πεντάδας που τον αποκτήσαμε για συγκεκριμένα πράγματα.

Όταν λείπει ένας παίκτης πεντάδας που θα μας βοηθούσε είναι σημαντική απώλεια. Βασιστήκαμε πάνω του αλλά σίγουρα ήταν άτυχος. Δουλεύει πολύ καλά σ επίπεδο φυσικής κατάστασης και περιμένουν να είναι καλά με το χέρι του για να μπει σε αγωνιστική δράση.  Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι καταπληκτικός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης.

Διαβάστε επίσης