• 19 Απριλίου 2024,

Βασίλης Γαβριηλίδης: « Ευχάριστη εμπειρία για μένα η Ολλανδία και τώρα μόνο ΑΟΚ»

 Βασίλης Γαβριηλίδης: «  Ευχάριστη εμπειρία για μένα η Ολλανδία και τώρα μόνο ΑΟΚ»

Για τη συμμετοχή στην Εθνική Ενόπλων στα δυο παιχνίδια που έγιναν στην Ολλανδία στο πλαίσιο των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στη Κίνα αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία του ΑΟΚ στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής, μίλησε στην Αθλητική Πρωινή ο Βασίλης Γαβριηλίδης αμέσως μετά την επιστροφή του από τη χώρα της τουλίπας. Αναλυτικά η συνέντευξη.

Ερώτηση:  Μίλησε μας για την εμπειρία σου στην Ολλανδία, όπου τελικά τα κατάφερε η Εθνική και προκρίθηκε στην τελική φάση.

Απάντηση: Ηταν δυο παιχνίδια για τα προκριματικά με τη Γερμανία και την Ολλανδία, σ` ένα όμιλο με τρεις ομάδες. Οι όμιλοι ήταν δυο συνολικά και περάσανε οι πρώτοι και ο καλύτερος δεύτερος από τους δυο ομίλους.  Κάναμε δυο νίκες και περάσαμε σαν πρώτοι.  Κερδίσαμε με 2-0 την Ολλανδία και 2-1 τη Γερμανία.  Δεν προλαβαίνω την τελική φάση στη Κίνα αφού απολύομαι τον Φεβρουάριο. Θα πάνε όσοι υπηρετούν εκείνη την εποχή. Αγωνίστηκα στο ματς με τη Γερμανία για 90 λεπτά.  Ηταν για μένα μια πολύ καλή εμπειρία που τη ζεις μια φορά.  Ηταν κάτι το πολύ ευχάριστο αφού βέβαια συνοδεύτηκε και από πρόκριση στην τελική φάση.   Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό ενώ στην Εθνική μας είχαμε και παίκτες από ομάδες της Σουπερ Λιγκ. Αυτοί οι παίκτες ανεβάσανε το δικό μας επίπεδο σαν ομάδα.

Ερώτηση: Συνάντησες και κάποιους Καβαλιώτες στην Ολλανδία;

Απάντηση: Συνάντησα τον Αλέξανδρο Δεληκάρη που έχει συγγενική σχέση με τον πρόεδρο της διοικούσας  Σωτήρη Δεληκάρη. Γενικά είχε πολλούς Έλληνες που διαμένουν στην Ολλανδία και ήρθαν στους δυο αγώνες να μας βοηθήσουν.  Είχαμε πολύ κόσμο μαζί μας.

Ερώτηση: Και τώρα πάλι πίσω στον ΑΟΚ και στο πρωτάθλημα.

Απάντηση: Από σήμερα(χθες) και πάλι πίσω στις προπονήσεις. Συγκεντρωμένοι για το Κυριακάτικο παιχνίδι με το Καλαμπάκι. Σκεφτόμαστε πλέον το ματς που έρχεται.

Ερώτηση: Πως κρίνεις μέχρι τώρα την πορεία του ΑΟΚ;

Απάντηση:  Εκτός από τα πρώτα 6 παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε κάποιους  βαθμούς παραπάνω, γενικά η πορεία κρίνεται επιτυχημένη. Εχουμε μια πολύ καλή συγκομιδή άσχετα αν είμαστε στη 2η θέση.  Τα παιχνίδια που μας «πληγώσανε» ήταν ένα στη Χρυσούπολη με το Νέστο και ένα στην έδρα μας με τον Κεραυνό Πέρνης. Με τον Αρη Αβάτου δεν ήταν κακό το αποτέλεσμα αφού από το 38` μείναμε μ 10 παίκτες.

Ερώτηση: Περίμενες ότι η κορυφή θα είναι Καβαλιώτικη υπόθεση;

Απάντηση: Περίμενα ότι ο ΑΟΚ θα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Από εκεί και πέρα ο Νέστος και ο Αετός γνωρίζαμε ότι έχουν σίγουρα καλές ομάδες. Αυτό φαινόταν και από την περσινή τους παρουσία.  Πιστεύω ότι και να γίνει θα είμαστε στο τέλος  πρωταθλητές.

Ερώτηση: Δεν πάνε καλά οι Σερραϊκές ομάδες.

Απάντηση:  Κοιτάξτε υπολογίζαμε πολύ περισσότερο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου αφού  πέρσι ήταν ο πρωταθλητής. Βλέπουμε για την ώρα ότι έχει πολλές απώλειες βαθμών. Ο Πανσερραϊκός περνάει μια μεταβατική περίοδο.

Ερώτηση: Είναι και ένα πρωτάθλημα με πολλές εκπλήξεις.

Απάντηση:  Ναι ειδικά στις πρώτες αγωνιστικές, είχαμε μερικά αποτελέσματα που δεν τα περιμέναμε. Από εκεί και πέρα μάλλον τα περισσότερα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα.    Σίγουρα χρειάζεται προσοχή και να μην υποτιμάς καμία ομάδα από τη στιγμή που κάνεις πρωταθλητισμό.

 

Διαβάστε επίσης