• 16 Μαΐου 2024,

Κυριάκος Σταυρίδης: « Βγάζουμε ψυχή σε όλα τα ματς»

 Κυριάκος Σταυρίδης: « Βγάζουμε ψυχή σε όλα τα ματς»

Ο Μ. Α Αντιφιλίππων φιγουράρει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Σταυρίδης μίλησε στους 93,7 για τα συστατικά της πολύ καλής πορείας, τονίζοντας το ψυχισμό που έχουνε οι παίκτες του. Επίσης είπε ότι αν η ομάδα είναι ψηλά στη βαθμολογία, θα γίνουν ακόμη 4-5 μεταγραφές το Γενάρη.

Αναλυτικά.

*Για το αν ζαλίζει η κορυφή τον Μ. Α Αντιφιλίππων: «  Βασικός ο στόχος από την αρχή δεν ήταν η πρώτη θέση αλλά μας βγήκανε τα παιχνίδια και έχουμε ιδιαίτερη χαρά. Θα το χαρούμε αυτή την εβδομάδα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και σιγουριά.

Το καλοκαίρι όλα αυτά που ακουγόταν για τις ομάδες που έκαναν μεταγραφές, ήταν πολύ καλό για τους παίκτες μου, που πείσμωσαν περισσότερο. Βγήκε το εγώ τους, γιατί δεν ακουγόταν σχεδόν πουθενά.  Τους έβγαλε ψυχισμό και σε όλα τα παιχνίδια, ήταν συγκινητικοί. Παίξανε με τη ψυχή τους. Τώρα το χαίρονται.

*Για το ντέρμπι με τον Αετό Ορφανού: « Κοιτάξτε και σε μας κάποια στιγμή θα έρθει η πρώτη ήττα, οπότε δεν είναι κάτι το πολύ σοβαρό που έχασε στην έδρα της Δόξας.

Παίζει ο πρώτος με το δεύτερο. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Θα παίξουνε δυο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Θα ετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα για να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο. Πιστεύω να το χαρεί ο κόσμος και να το ευχαριστηθεί»

 

*Για το ματς που πέρασε με την Καρβάλη: « Όλα τα παιχνίδια για τις ομάδες που είναι στην πρώτη τετράδα, είναι δύσκολα. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ήταν η φετινή έκπληξη στην αρχή του πρωταθλήματος.  Μια ομάδα δεμένη και συγκροτημένη. Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα, δυσκολευτήκαμε αφού φορτώθηκαν με άγχος οι ποδοσφαιριστές.

Να κρατήσουνε το αποτέλεσμα. Όλα πήγαν καλά. Δεν είχαμε μεγάλο ζόρι να κρατήσουμε τη νίκη. Το μυαλό ήταν πολλώ παιδιών στο ντέρμπι του Ποτού, αφού φυσικά δε μπορούσαμε να ξέρουμε το αποτέλεσμα της άλλης μέρας. Από εδώ και πέρα θυσιάζεις και λίγο το θέαμα για το αποτέλεσμα»

 

*Για το προφίλ του Μ. Α Αντιφιλίππων: « Κοιτάξτε για μας μετράει πολύ το αποτέλεσμα.  Να έρχεται με ορθόδοξους τρόπους. Μέχρι στιγμής εμείς και καλή μπάλα. Από εκεί και πέρα η μαγκιά της ομάδας, είναι να μη φάει γκολ.  Τι να το κάνω, να πούμε ότι ήμασταν άτυχοι και χάσαμε.  Εχουμε δει πολλά στο ποδόσφαιρο.  Είμαστε στην 9η αγωνιστική, ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε. Μας θύμωσε αυτό που ακούγεται, ότι ο Μ. Α Αντιφιλίππων δε θέλει να βγει. Δεν κάναμε γραπτή δήλωση, ότι δε θέλουμε να βγούμε. Παίζουμε, προσπαθούμε και αν μας βοηθήσει και ο Θεός, θα χαρούμε για την πρώτη θέση ακόμη περισσότερο. Για αν προκύψει η  άνοδος μετά  είναι θέμα… προέδρου. Εμείς έχουμε καθήκον να κερδίζουμε.  Ας αντιμετωπίσει το πρόβλημα ο πρόεδρος. Εχουμε 14 παιδιά συν τους μικρούς και μπορούν να ανταπεξέλθουν. Δε μιλάμε τώρα για μεταγραφές. Φυσικά θέλει η ομάδα μια ενίσχυση. Τα παιδιά μου το ζητήσανε γιατί δε μπορούν να βγάλουν όλο το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος μας είπε ότι αν το Γενάρη η ομάδα είναι εκεί, θα ενισχυθεί με 4-5 παίκτες».

Διαβάστε επίσης