• 23 Απριλίου 2024,

Κυβερνητική παρέμβαση «σώζει» τα ΕΛΤΑ Νέας Καρβάλης

 Κυβερνητική παρέμβαση «σώζει» τα ΕΛΤΑ Νέας Καρβάλης

Συντονισμένα κινήθηκαν και χθες οι 3 βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ. Με βασικό επιχείρημα να πάψει ο παραλογισμός,  ζήτησαν και όπως ακούγεται πέτυχαν το κατάστημα των ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη να ξαναλειτουργήσει τις επόμενες ημέρες. Αν όσα «κυκλοφορούν» στη Νέα Καρβάλη είναι αλήθεια, το κατάστημα θα ξαναλειτουργήσει σα να μην άλλαξε τίποτα. Χθες υπήρξε ανακοίνωση και του Γιάννη Πασχαλίδη, οι δικές του επαφές καταλήγουν στο ίδιο πάνω κάτω συμπέρασμα. Απλώς το σενάριο Πασχαλίδη αναφέρεται σε συνεργασία των ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη με ιδιώτη.

Ελπίζουν στην παρέμβαση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Νέας Καρβάλης Νίκος Γκίκας εμφανίστηκε αισιόδοξος χθες το πρωί ότι το ταχυδρομικό κατάστημα του χωριού μπορεί και να μην κλείσει. Περιέγραψε τη διαδικασία για την προετοιμασία διακοπής της λειτουργίας του καταστήματος ως εξής: «Σήμερα, πρωί Δευτέρας, ο υπάλληλος βρίσκεται στο χώρο αλλά μαζεύει τα πράγματα ώστε να φύγει κι έτσι το κατάστημα δε λειτουργεί. Ελπίζω ότι την τελευταία στιγμή κάτι μπορεί να γίνει. Έχω επικοινωνήσει σχετικά με τον βουλευτή Τάκη Εμμανουηλίδη».

Οι πληροφορίες του Νίκου Γκίκα για τους λόγους της διακοπής λειτουργίας του καταστήματος των ΕΛΤΑ στη Νέα Καρβάλη παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ειδικότερα μας εξήγησε: «Για τα Ελληνικά Ταχυδρομεία όλα είναι νούμερα. Έπρεπε λοιπόν να κλείσει ένα κατάστημα στην Π.Ε. Καβάλας κι έτσι ο κλήρος, άγνωστο για ποιο λόγο, έπεσε στη Νέα Καρβάλη. Το κατάστημα που κλείνει είναι από τα πλέον παραγωγικά ενώ θα δημιουργηθούν πολλά προβλήματα καθημερινότητας στους κατοίκους».

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης