Λειτουργεί το ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νέα Καρβάλη «Kavala Resort και Spa»

 Λειτουργεί το ξενοδοχείο 4 αστέρων στη Νέα Καρβάλη «Kavala Resort και Spa»

Μια σπουδαία τουριστική επένδυση που άργησε καθώς επηρεάστηκε και «ταλαιπωρήθηκε» από την πανδημία, λειτουργεί κανονικά και πετυχημένα.

Πρόκειται για το 4 αστέρων ξενοδοχείο της Νέας Καρβάλης (στην παραλία του χωριού) «Kavala Resort και Spa». Η κοινωνία της Νέας Καρβάλης και της Καβάλας παρακολουθούσε στενά από την αρχή του την εξέλιξη του έργου.

Όπως εξ αρχής είχε γίνει γνωστό προέρχονταν από Τούρκο επιχειρηματία. Αξιοποιήθηκε υφιστάμενο ακίνητο (ήταν στα μπετά), όλα έγιναν από μηδενική βάση με έμφαση στην άνεση και στην πολυτέλεια. Η θέα είναι όμορφη, στον κόλπο της Νέας Καρβάλης.

Το «Kavala Resort και Spa» μαζί με την γενικότερη του προβολή, προσπαθεί να ενημερώσει και για μια άλλη του δραστηριότητα. Το Spa που διαθέτει και το οποίο είναι διαθέσιμο και για όσους είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου περιλαμβάνει πολλές ακόμη χρήσιμες λεπτομέρειες για αυτό:

«Καλώς ήρθατε στο Kavala Resort & Spa, όπου η πολυτέλεια συναντά την άνεση στην παραλία. Το ξενοδοχείο μας προσφέρει μια σειρά από εγκαταστάσεις για να διασφαλίσει ότι η διαμονή σας θα είναι χαλαρωτική και ευχάριστη, όπως πισίνα, χαμάμ, σάουνα και έναν εκπληκτικό κήπο στον τελευταίο όροφο με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το Kavala Resort and Spa Hotel είναι ένα πολυτελές θέρετρο τεσσάρων αστέρων που βρίσκεται στη χρυσή αμμώδη παραλία της Νέας Καρβάλης, στην Καβάλα. Διαθέτει 23 δωμάτια: Classic, Deluxe, Family».

Διαβάστε επίσης